👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie są jej "żarty", tylko tego typa, co pisze tekst, która ona potem czyta z monitorka. Familiada ma w teleexpresie ostrą konkurencję.

Po 1 primo
Ta Pani jest bardzo ładną kobietą, no po prostu cudna. I ten głosik... mrr
Po 2 primo, ultimo
Teleexpress to od zawsze program, w którym prym wiodą takie suche żarciki, gry słowne i wszystko komentowane jest z przymrużeniem oka. Dlatego jest tak zajebisty.
Ta Pani jest bardzo ładną kobietą, no po prostu cudna. I ten głosik... mrr
Po 2 primo, ultimo
Teleexpress to od zawsze program, w którym prym wiodą takie suche żarciki, gry słowne i wszystko komentowane jest z przymrużeniem oka. Dlatego jest tak zajebisty.

będę monotematyczny... ale z niesamowitym szczęściem i radością oglądał bym jej buźkę wykonującą ruch pionowy na wysokości mego krocza... <3

ani razy nie miałem banana na twarzy... ale w spodniach
ani razu nie miałem banana na twarzy... ale w spodniach tja
hmm czemu niema moich komentarzy
sorry 6 piw
ani razu nie miałem banana na twarzy... ale w spodniach tja
hmm czemu niema moich komentarzy
sorry 6 piw

A co się tej pani stało z ustami na początku? Zapomniała zmyć maseczki ściągającej, czy szwów nie zdjęli po liftingu?

Boże jakie suchanino : D
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-07-10, 11:00 ]
widać, że kolega z Gdańska
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-07-10, 11:00 ]
widać, że kolega z Gdańska

Nie wiem o czym mówiła, bo myślałem sobie, jakbym ją r🤬ał. Ale piwo dam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie