Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzisiaj 2020-04-29, 23:41 3
TranzystorWyklęty napisał/a:

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi, bo mimo wielu lat spędzonych na Sadisticu nie dostrzegam nic, przez co ten film się tu powinien znaleźć.

Wujka podczas stosunku oszukasz, chlopaka oszukasz ale sadoli nie oszukasz...

Zgłoś
MrLiquor 2020-04-30, 0:01
Flodzia napisał/a:

Ukryta kamera

usuń konto
Zgłoś
Machol 2020-04-30, 0:35
I na c🤬j on każe siedzieć cicho kamerze na początku?
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-30, 0:49 1
Dzisiaj napisał/a:

Wujka podczas stosunku oszukasz, chlopaka oszukasz ale sadoli nie oszukasz...

Braku swojej inteligencji nie oszukasz, braku obycia na tym portalu też nie oszukasz.

Zgłoś
DoubleBorger 2020-04-30, 0:54 2
Myślę, że powinien być test jakiś przed założeniem konta, ewentualnie test na pozwolenie wrzucania materiałów. Test sprawdzałby poczucie humoru. Po c🤬ja tu takie rzeczy
Zgłoś
Nufrevi 2020-04-30, 1:40 2
Maniekem2 napisał/a:

Myślałem że p🤬lnie cały regał.... Zawiodłem się. Nie na sadola z takim filmikiem

No niestety, poziom sadola leci w dol i co raz wiecej tutaj zarcikow, pieskow i kotkow
Zgłoś
Dawajmnieto 2020-04-30, 7:12 3
Kolejny film od tego barana który pomylił strony.
Takie filmy dobre na jakieś demotywatory albo ujaranych. Sadolu to poziom nieosiągalny dla ciebie
Zgłoś
suchysongoful 2020-04-30, 7:20
Co to za język kruków
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem