Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Niespodziewanie kończy się kontrola drogowa. Zatrzymanych do kontroli zostaje 2 czarnoskórych mężczyzn. Policjant podejrzewa jednego z nich o posiadanie broni. Zakończenia akcji nie spodziewałby się nikt (a szczególnie nie sam policjant). Akcja od 1:30, później od 5:30 przeszukanie auta, finał akcji 11:00

ukryta treść
swoją drogą to sam czekałem kiedy go zajebie. Strasznie muszą być przewrażliwieni.

podpis użytkownika

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
Acerad 2018-08-18, 0:11
Nie są przewrażliwieni tylko mają wyraźne ku temu powody. Statystyki kryminalne z Des Moines mówią same za siebie.
city-data.com/crime/crime-Des-Moines-Iowa.html

Około 90% więcej przestępstw w stosunku do innych stanów (średnio). Tam to jest k🤬a istny Sajgon.
Zgłoś
Perskoss 2018-08-18, 0:12 2
I to jest prawdziwy totalitaryzm, a nie jak niby ten u kitajców, przecież jeden zbyt gw🤬towny ruch, albo zbyt pewne wyciągnięcie portfela/telefonu z kieszeni i taki polis ofiser może w każdej chwili wystrzelać w ciebie całą serię, oczywiście z troski o bezpieczeństwo

Przej🤬e, nikomu nie życzę podobnej kontroli w USA, przeciez to co widać na filmie, niewiele się różni od kontroli gestapo za okupanta
Zgłoś
mikEWrona 2018-08-18, 4:53 1
c🤬jku mały jestem w szoku niebywałym że nic się nie stało poszkodowanym! Oglądam to gówno dwanaście minut i nic się nie stało do k🤬y nędzy!

podpis użytkownika

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
PanAndrzej666 2018-08-18, 18:48 1
tupac żyje ?
Zgłoś