Jeżeli to miał być dowód dla jej "chłopaka", to powinien się również zastanowić czy ten koleżka już jej prędzej nie r🤬ał, bo co niby, tak w ciemno poszedł nie spodziewając się jej reakcji? Pewnie prędzej ją dupczył a potem przyjacielowi dał dowód że się puszcza...

AroGiant napisał/a:
mitrus80 jesteś jednym z tych, którzy uważają, że kobieta może wszystko ? Bóg, honor, ojczyzna ? Jak się puszcza i jest szmatą to taki pstryczek w pysk się przyda na do widzenia lub dzień dobry. C🤬a między nogami to nie usprawiedliwienie niedoj🤬ia mózgowego, i też nie zezwala na robienie czego się żywnie podoba. Jeśli mężczyźni mają być tacy w porządku to od kobiet się chyba też powinno wymagać.
co w tej wypowiedzi robi "Bóg, honor, ojczyzna ?" ????
no k🤬a jak te zadania w przedszkolu, sa 4 rzeczy wskaz, ktore nie pasuje do reszty...
@mitrus80
ja p🤬le...

lapps bo najczęściej Ci łysi patrioci co mają chronić nasz kraj (śmiech) się rzucają, że oni to by kobiety nie uderzyli
chyba, że się mylę to mnie popraw

podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
AroGiant napisał/a:
lapps bo najczęściej Ci łysi patrioci co mają chronić nasz kraj (śmiech) się rzucają, że oni to by kobiety nie uderzyli
chyba, że się mylę to mnie popraw
![]()
ale prymitywne...
to nie przypadkiem feministki twierdza, ze kobietom wszystko wolno, a jak sie ja uderzy to jest dopiero placz i sajgon i ciemnota i sredniowiecze?
a jak juz mowimy o normalnych ludziach to kobiety nikt nie uderzy, ale szmate czasem trzeba doprowadzic do pionu. tylko doprowadzenie do pionu to nie jest skakanie jej po glowie, jak to murzyni maja w naturze