Konto usunięte
2014-02-24, 8:37
stary numer z rękawicą. widziałem coś takiego w centrum wrocławia jak facet stanął na jakiejś kopercie. Posypaki mi auto karmą dla ptaków z jakimś gównem
Pewnie to samochód pana z tego filmiku,a obsranie to zemsta za trolowanie.
podpis użytkownika
Kobiece piersi wypełnione są marzeniami.
Konto usunięte
2014-02-24, 9:40
sami jestescie fejk:) tablice zamazałem bo moze wlasciciel sobie nie zyczy aby jego auto było obiektem drwin:) sam robilem to zdjecie i jest 100% autentyczne
Konto usunięte
2014-02-24, 10:11
powiedzieć Ci jak możliwe ?! OTÓŻ MOŻLIWE !!
Ja sam mam taki problem, parkując pod blokiem gdzie wszystkie Stare kur**, inaczej zwane zdalnym monitoringiem dzielnicowym, osobiście wole nazwę Stare ćmy, dokarmiają co żywe i ciepłe "chlebusiami, smalczykami i innymi gównami, wabiąc ptaszyska mewopochodne. I nie dziwne, że towarzystwo SRA DALEJ NIŻ WIDZI i zlatuje się w coraz większych bandach !
tak a propos... ma ktoś wiatrówkę na sprzedaż ?
nie ma jak posypać sąsiadowi auto okruszkami
Latające szczury go załatwiły.
Sraka ich bardziej zjadliwa niż kwas solny.
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Konto usunięte
2014-02-24, 15:34
Możecie się śmiać, lub niedowierzać, lecz gołębie to strasznie mściwe ptaszyska są. Wybić to w cholerę... Jeden mi usiadł na kablu wiszącym przy umytym właśnie oknie. Odgoniłam dziada, poszłam myć okna w innych pokojach. Jak wróciłam do siebie miałam na szybie 3 znaczki od gołębia.
Ja kiedyś śmiałem się z tak obsranego auta, a przy wsiadaniu do swojego zauważyłem, że ktoś mi wyj🤬 zużytego kondoma na maskę
podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl