Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W dużym skrócie, by nie zanudzać:
...W mieszkaniu położonym na jednym z osiedli w Nowej Hucie, małżeństwo gościło 53-letniego mężczyznę. Osoby te spożywały duże ilości alkoholu...

...Nad ranem mąż kobiety wyszedł na spacer z psem, a gdy wrócił, zastał ją w łóżku z zaproszonym kolegą, oboje byli nadzy. Rozwścieczony małżonek zaczął wyciągać 53-latka z łóżka za jądra, w wyniku czego jedno z nich urwał...

...Sprawca wezwał policję i pogotowie, jednak pokrzywdzony zdążył opuścić miejsce zdarzenia. Znaleziono go w domu i przetransportowano do szpitala. "Na miejscu zdarzenia zespół Pogotowia Ratunkowego znalazł wyrwaną część ciała pokrzywdzonego. Z uzyskanej wstępnej opinii biegłych z Katedry i Zakładu Medycyny Sądowej CM UJ wynika, iż obecnie wobec niezakończonego procesu leczenia, obrażenia jakich doznał pokrzywdzony kwalifikować należy jako 'średni uszczerbek na zdrowiu'"...

Źródełko: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,22691728,krakow-zastal-zone-w...

Niestety nie ma tam zdjęć.

podpis użytkownika

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2017-11-26, 22:38 4
A widział ktoś może loaloę od tego czasu? przypadek?

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
mrfreak16 2017-11-26, 23:06 1
Sąsiadka mi powiedziała, że gość wylecial bez majciochów po wszystkim i latał z fajfusem po osiedlu, szkoda, że tego nie widziałem, mieszkam parę bloków dalej, byłoby co nagrywać już by wylądowalo na głównej :/
Zgłoś
0smiechu 2017-11-26, 23:42 5
24 piwa i jutro wieczorem zalatwie foto
Zgłoś
SaveTheTrees 2017-11-27, 10:42
O, muszę doktora podpytać

podpis użytkownika

Burn a book, save a tree!
Zgłoś
wormgoro 2017-11-27, 11:50
mrfreak16 napisał/a:

Sąsiadka mi powiedziała, że gość wylecial bez majciochów po wszystkim i latał z fajfusem po osiedlu, szkoda, że tego nie widziałem, mieszkam parę bloków dalej, byłoby co nagrywać już by wylądowalo na głównej :/

A jakie to osiedle?
Zgłoś
0smiechu 2017-11-27, 13:44 2
Podobno Osiedle Strusia lub Kalinowe
Zgłoś
masterwow 2017-11-27, 23:02
ciekawe czy ten numerek wart był tego, aby stracić jajo

podpis użytkownika

...
Zgłoś
wormgoro 2017-11-28, 8:35
0smiechu napisał/a:

24 piwa i jutro wieczorem zalatwie foto

Załatw załatw!
Takie rzeczy koło mnie się dzieją kto by pomyślał.
Zgłoś
Wiewór 2017-11-29, 17:50
Średni uszczerbek ale beka nie ma czegoś takiego

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś