Goldi85 napisał/a:
Niech na ten świat wkoncu cos p🤬lnie .... nie jakis tam niby wirus srirus tylko cos porzadnego niech jebnie
Bo co? Tak cię obchodzą zj🤬e problemy zza wielkiej wody? Kup sobie sznurek i się wyloguj jak ci tak źle tutaj.
@up To nie chodzi o problemy tamtych pajaców, tylko ten trend niebawem zawita u nas i wtedy będzie już za późno na cokolwiek.
Tak nawiasem mówiąc, to myślałem że ta c🤬a jest czarna, a tu niespodzianka, nie jest.
Tak nawiasem mówiąc, to myślałem że ta c🤬a jest czarna, a tu niespodzianka, nie jest.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Ona musi być nieco poj🤬a albo po prostu potomkini obrzezańców

podpis użytkownika
Ja
"Amerykańska uczona"
Przecież to jakaś marna prowokacja... Po co zakrzątać sobie głowę takimi wypocinami jakiegoś plebsu?

mazga50 napisał/a:
Cz🤬chy będą je sobie wyrywać w ramach walki z uciskiem?
Oby - wtedy pozdychaja z głodu chociaż do jedzenia banana zęby nie potrzebne.
Ale papier toaletowy według tej uczonej to chyba dobrze że jest biały i podciera czarną dupę?
Poniżej zdjęcie tej "uczonej". Kiedyś Rzymianie mówili, że broda nie czyni mędrcem. Dzisiaj powiem, że pochwa po studiach nie musi być mądra.
Ona chuba nie patrzyła w lustro i nie zauważyła, że ją stary białym c🤬jem robił. Pewnie wolałaby czarnego.

Ona chuba nie patrzyła w lustro i nie zauważyła, że ją stary białym c🤬jem robił. Pewnie wolałaby czarnego.
Nie zauważyliście, że tego nie wyprodukował żaden murzyn, tylko żydówa? Stara żydowska zasada - dziel i rządź.
uff całe szczęści ja mam czarne talerze w domu takie chyba są poprawne politycznie