👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

czegokolwiek Japońce nie wymyślą już mnie raczej zdziwić nie może

A czy jest wersja z innymi postaciami np. superwomen albo niewidzialnym człowiekiem ?

dozek napisał/a:
To nie jest Miku. Miku ma inne spinki, kolor włosów i oczu ;p
W sumie masz racje. Ale kto by tam na włosy patrzył

Chociaż w tym oświetleniu faktycznie wyglądają jakby były nie jej.
dozek napisał/a:
To nie jest Miku. Miku ma inne spinki, kolor włosów i oczu ;p
To jest Miku tylko model AppendX (taki nowszy, futurystyczny)
A gra z której widzicie tego gifa w głównym poście to nawet nie jest gra tylko MMD (zapraszam do google).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie