Mr.Hardistic napisał/a:
W Polsce to by czaili się przez 2 lata, po czym jakby doszło do zatrzymania to wszyscy "gangsterzy" by sp🤬olili.
raczej czailiby się przez te 2 lata i przy zatrzymaniu "gangsterzy" pogubiliby stretoskopy a po wielu konferencjach prasowych ci gangsterzy okazaliby się niewinni...
Przynajmniej tak było jeszcze niedawno...
Konto usunięte
2013-06-27, 13:31
No bez przesady... 'antyterrorkę' mamy zajebiście skuteczną. Tak skuteczną, że nie ma kogo łapać i od czasu do czasu muszą 'zatrzymać' jakiegoś emeryta czy rencistę, żeby utrzymać statystyki
Konto usunięte
2013-06-27, 13:31
@Mr.Hardistic nie p🤬l, bo akurat polscy antyteroryści i GROM są jednymi z lepszych na świecie, tylko biurokracja c🤬jowa :/
Konto usunięte
2013-06-27, 13:36
konkret akcja, a gościu co sobie biegał , pobiegł dalej , jak gdyby takie akcje na porządku dziennym były
Zastanawia mnie tylko koleś który od 44 sekundy odchodzi od aut i idzie w alejke gdzie wychodzili ci gangsterzy. Prześledzcie jak sie znalazł w tym zamieszaniu a zobaczycie że dobiega i chyba był to kompan tych zbirów ale zobaczył ze mało może poradzić to spokojnie spie***
To że kolo odchodzi to znak że pały chyba coś przeoczyły...
Dobre... 00:42 czy przypadkiem im ktoś nie sp🤬olił
Konto usunięte
2013-06-27, 14:13
Stwierdził, że nic tam po nim i idzie powoli zabezpieczyć mieszkanie ?
Konto usunięte
2013-06-27, 14:43
albo ja mam ten filmik w slow motion albo to zatrzymanie jest c🤬jowe, bo nie wydaje mi się by ta akcja była super szybko przeprowadzona
Konto usunięte
2013-06-27, 14:48
oni tam mają jakieś prawo czy policje ?hmm dziwne
w Polsce tez dają rade akcja z mojego miasteczka
[/video]
już mam dość komentarzy tupu w polsce to w polsce tamto
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Mr.Hardistic napisał/a:
W Polsce to by czaili się przez 2 lata, po czym jakby doszło do zatrzymania to wszyscy "gangsterzy" by sp🤬olili.
W Polsce to by się czaili 5 lat, szukali po całej Europie, po czym po złapaniu Wałęsa by ułaskawił!
Nie p🤬lą się w tańcu ! I dobrze k🤬a, tępić hołotę !
Mr.Hardistic napisał/a:
w magdalence żaden nie sp🤬olił.