Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
n................e 2022-09-18, 13:27
Zdecydowanie chiny.
Zgłoś
gurup 2022-09-18, 16:26
Czorsky napisał/a:

Mam nadzieje, że c🤬ja odstrzeli jakiś naćpany Żółtek.
Szkoda dziecka , dość poważnie to uderzenie główką wyglądało.

FeeGiee napisał/a:

stara proca mogła się nie rzacać mając gówniaka na rękach

Tu nie chodzi o tę lapucerę tylko o gówniaka. Nie jego wina, że ma matkę idiotkę
Zgłoś
kocur 2022-09-20, 0:20
Wiewór napisał/a:

Okropne. Potraktowali ja jakby była jakaś Murzynka

żółte jest gorsze od czarnego

sothis napisał/a:

Mów za siebie. Ja swoje zrobiłem, może mało ale i protesty pomagałem organizować i z policją się ganialem jak ACTA pierwsze wprowadzali. I inne rzeczy też robiłem coby nasz k🤬idołek był choć ciut mniej c🤬jowy. A że teraz już nie mam warunków, to nie znaczy że można mnie od razu z błotem mieszać : P

Ty k🤬 po polsku pisać nie potrafisz, więc nie p🤬l. Co najwyżej ze sralmanem sie bawiłeś
Zgłoś
sothis 2022-09-20, 22:56
kocur napisał/a:

żółte jest gorsze od czarnego
Ty k🤬 po polsku pisać nie potrafisz, więc nie p🤬l. Co najwyżej ze sralmanem sie bawiłeś

No no.
To w punkcikach robaczku, w punkcikach wymień gdzie językowi ojczystemu uchybiłem
Zgłoś