👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja wyglądam podobnie 2 dni przed kolokwium...
...a sesja już za chwile...
...a sesja już za chwile...

Moje życie się zapętliło w jakiś dziwny sposób, albo cofnąłem się w czasie...
Ostatnio pojawiają się same stare jak świat filmiki i nikt nie pisze "było"

Ostatnio pojawiają się same stare jak świat filmiki i nikt nie pisze "było"

I właśnie dlatego wszystkie prochy powinny być legalne, raz że by się podłatało budżet a dwa debile sami by się wykończyli:)

dajcie link do pełnej wersji, tow sumie stary filmik jest ale ucięty w zajebistym momencie jak typ zaczynał rozkminiać co to ten mikrofon hahaha

Zdziwienie ? Przecież gość jest tak nafukany, że nic nie ogarnia.
to zadne aresztowanie, to halucynacje z niedozywienia. i smierc.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie