Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
stery_srh 2013-01-01, 16:32
kothletino napisał/a:

A jeszcze większe panoszy się po okolicznych wioskach w których żyjące za pan brat patologia i plebs używają określenia "hamburg" zamiast Świdnik.

Się obruszył, jakby ze Świdnika był... Co jest możliwe, bo przykład jak się bawi patologia i plebs, możemy zobaczyć w jego temacie, z życia wziętym.
Swoją drogą, w tym Świdniku, to patologia i plebs (znowu pozwolę sobie użyć twojego określenia) ma się lepiej niż w okolicznych wioskach. Nie jest to tylko moje zdanie, lecz również kilku znajomych, którzy mają to nieszczęscie mieszkać tam.
Oczywiście nie można wszystkich do jednego wora wrzucać, ale taka opinia z dupy się nie wzięła.

podpis użytkownika

Smak '80 lat...
Zgłoś
kothletino 2013-01-02, 13:56
Opinia znajomych, mój wypadek jako argumenty za "J🤬e chamstwo w hamburgu". Bardzo przemawiające naprawdę. Najlepiej to podążać umysłowo za większością stada, multum razy słyszałem już tak c🤬jową opinie o swoim mieście szkoda tylko, że nie szły za nią jakieś konkretne argumenty. Wracając do mojego wypadku nie widzę żeby jakieś zdjęcia mówiły "jesteś z Wrocławia to jesteś p🤬dą" albo "w Warszawie mieszkają same c🤬je" no ale tak rozj🤬em łapę wiec ty intelektualny geniusz użyłeś tego jako kryterium oceny i próbujesz udowodnić ze jestem j🤬ym chamem.
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, najlepsze są takie poparte osobistym doświadczeniem ale jak widać niektórzy idą za resztą.
Bardzo chętnie poczytam te wszystkie argumenty przez które Ty i twoi znajomi macie takie zdanie o Świdniku.
Zgłoś