👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kothletino napisał/a:
A jeszcze większe panoszy się po okolicznych wioskach w których żyjące za pan brat patologia i plebs używają określenia "hamburg" zamiast Świdnik.
Się obruszył, jakby ze Świdnika był... Co jest możliwe, bo przykład jak się bawi patologia i plebs, możemy zobaczyć w jego temacie, z życia wziętym.

Swoją drogą, w tym Świdniku, to patologia i plebs (znowu pozwolę sobie użyć twojego określenia) ma się lepiej niż w okolicznych wioskach. Nie jest to tylko moje zdanie, lecz również kilku znajomych, którzy mają to nieszczęscie mieszkać tam.
Oczywiście nie można wszystkich do jednego wora wrzucać, ale taka opinia z dupy się nie wzięła.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie