W Anglii, w dupach się poprzewracało! Czyli jak muslimy wywierają presję na angolach.
'"Sieć brytyjskich supermarketów Morrison zmieniła regulamin dotyczący stylu ubierania się swoich pracowników po tym jak jeden z nich - Adam Austin - przyszedł do pracy z plakietką 'Help For Heroes' (organizacja pomagająca byłym żołnierzom) oraz czerwonym makiem symbolizującym na Wyspach Brytyjskich pamięć po weteranach wojennych. Pan Austin wpiął symbole w celu upamiętnienia zamordowanego w Londynie Lee Rigby'iego - żołnierza armii brytyjskiej posiekanego nożem rzeźniczym i tasakiem przez muzułmanina. Pan Austin został zawieszony w wykonywaniu swojej pracy a jego sprawa skierowana na drogę dyscyplinarną."
'
Tak wygląda owy mak, który nigdy nikomy nie sprawia problemu. Dodam że 70% angoli go nosi (w tym ja) w okolicach 11 listopada, kiedy jest remembrance day, czyli dzień pamięci.
A tak, odznaka tej organizacji.
metro.co.uk/2013/05/28/morrisons-backs-down-after-worker-suspended-for...
Konto usunięte
2013-05-31, 20:32
Oczywiście jestem wk🤬iony na zaistaniała sytuację ale w tekście nie było mowy o tym że to jakiś muslim wywarł presję.
Konto usunięte
2013-05-31, 20:34
Frusciante93 napisał/a:
Oczywiście jestem wk🤬iony na zaistaniała sytuację ale w tekście nie było mowy o tym że to jakiś muslim wywarł presję.
Ale zapewne muslim by powiedział (po jakimś czasie) że mu to przeszkadza i by ich pozwał czy coś. Jak na dzień świętego Jerzego (nasz 11 listopad powiedzmy) boją się wywieszać flag bo muslimom to przeszkadza.
Pfff... w sumie to dobrze u tych angoli się dzieje. Niech ten bezwstydny i niekulturalny naród zniknie z oblicza tego kontynentu.
Konto usunięte
2013-05-31, 20:43
A czy te "maki" które można spotkać na wielu samochodach oznaczają to samo?? Pytam, bo będąc w UK kilkukrotnie, kilkukrotnie spotkałem owe "maki" przyczepione do grillów samochodowych.
Konto usunięte
2013-05-31, 20:46
WuJot napisał/a:
A czy te "maki" które można spotkać na wielu samochodach oznaczają to samo?? Pytam, bo będąc w UK kilkukrotnie, kilkukrotnie spotkałem owe "maki" przyczepione do grillów samochodowych.
Tak, oznaczają to samo.
co tu gadać? tu trzeba lać!!!
podpis użytkownika
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki.
Konto usunięte
2013-05-31, 20:57
@up, poleciały arabskie hejty na maki, to się mak odezwał i już chce bić
Wniosek:nie wk🤬iać maków
Konto usunięte
2013-05-31, 21:25
chce im się jeździć na wojenki to niech teraz sobie noszą kolczugę na karku weteran to dla mnie osoba która broni swojego kraju rodziny sąsiadów a nie ktoś kto jedzie napadać na inne kraje żeby kraść ropę islam mi wisi religia mi wisi lewactwo mnie mierzi tam po prostu z rąk tych bohaterów zginęły tysiące niewinnych dzieci kobiet starców nie ważne do kogo się modlą to ludzie jak ich się morduje to bohaterstwo jak oni odpowiadają to barbarzyństwo mi chodzi tylko o przyzwoitość
Konto usunięte
2013-05-31, 21:27
Stryjek kojarzysz czy można wstąpić do EDL nie mając obywatelstwa angielskiego?
Konto usunięte
2013-05-31, 21:35
SethNecromancer, chcesz wstąpić?

Oni raczej nie lubią Polaków
youtube. com/ watch?v=-dzipt6gJ_0 obejrzyj to sobie
elwiz napisał/a:
chce im się jeździć na wojenki to niech teraz sobie noszą kolczugę na karku weteran to dla mnie osoba która broni swojego kraju rodziny sąsiadów a nie ktoś kto jedzie napadać na inne kraje żeby kraść ropę islam mi wisi religia mi wisi lewactwo mnie mierzi tam po prostu z rąk tych bohaterów zginęły tysiące niewinnych dzieci kobiet starców nie ważne do kogo się modlą to ludzie jak ich się morduje to bohaterstwo jak oni odpowiadają to barbarzyństwo mi chodzi tylko o przyzwoitość
dla twojej świadomości c🤬ci to nie ludzie ;P a plakietka równie dobrze może odnosić się do bohaterów 2 wojny światowej. Dla mnie bronienie tych brudasów jest lewackie

ale jak tam wolisz
Konto usunięte
2013-05-31, 21:51
Stryjek,
Miałem takie obawy, dlatego też wolałem zapytać tutaj.
Wzbudzili moje zainteresowanie tymi ostatnimi marszami anty-islamskimi. Ostatnio to chyba jedyni którzy nie wydają się zastraszeni "islamofobią" w uk.
Dzięki za odpowiedź
Konto usunięte
2013-05-31, 22:42
4x4offroad napisał/a:
w tym ja
oj ty ty angolu
napisał, że jest jednym co to noszą, więc przestań powtarzać innych pieprzony prostaku
unimator napisał/a:
Na pewno jest sens wyjechania stąd. Płacenie Donaldowi to nie akt patriotyzmu, a służebności.
Wyjechać, zarobić, zmienić obywatelstwo i wrócić do Polski. Jak zmieni się rząd i ustrój (z tego syfu) to wtedy z powrotem zmienić obywatelstwo na Polskie.
Chyba Cie k🤬a poj🤬o... ja i reszta bedzie zap🤬lac tu i walczyc o swoje, zebys ty k🤬a wrocil jak Ci bedzie wygodnie?
Już wole dostać mandat za picie browara niż za patriotyzm. K🤬a w głowach im się poj🤬o. Sz🤬i są dla nich jakimś k🤬a głównym fundamentem gospodarki czy jaki c🤬j że boją się im przeciwstawić albo najlepiej ich wszystkich wyj🤬 ?