👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Di Canio powinien dostać czerwoną za łapanie piłki w trakcie trwania gry.
Macie swojego aroganckiego Ronaldo
A chcę przypomnieć, że gdy messi ( do tego kopnął z premedytacją) tak zrobił to jeszcze udawał, że nie wie o co chodzi

chciałem napisać coś głupiego, ale sie wzruszyłem...
żartowałem
Khan myślał że por🤬a jak reszta
żartowałem

Hahaha, Di Canio 'godny szacunku', przecież on robił rywalom w meczach takie rzeczy, że lepiej nie mówić, jedna akcja fair-play nie robi z niego bohatera, za te wszystkie przydeptywania, wślizgi wyprostowanymi nogami czy bójki nazwanie go 'godnym szacunku' w kontekście dobrego zachowania i gry fair-play jest niedorzeczne.
Tego nie da się obejrzeć raz, łezka mi się w oku kręci, gdy Ronaldinho ( przynajmniej tak na filmiku widać, słaba jakość ) daje swoją koszulkę niepełnosprawnemu, piękny gest ! Jest po co żyć panie i panowie jest!
Czy czasem to nie są po prostu ludzie? w tym całym kurestwie co nas otacza...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie