Na załączonym obrazku widać jak zawodnik Atletico prawie rozbija czaszkę Jordiemu Albie, zawodnikowi Barcelony, który mimo tak mocnego ciosu potrafił podnieść się o własnych siłach i dalej grać na niezwykle wysokim poziomie. Barcelona to więcej niż klub...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-08-22, 8:39
konto usunięte
2013-08-22, 9:21
Właśnie dlatego uważam światową piłkę nożną za gówno
Jak widzę takie akcje, to ja się pytam za co oni te kasę dostają... te MILIONY.
@up najlepsi aktorzy też dostają miliony, więc wszystko się zgadza.
konto usunięte
2013-08-22, 9:33
"There are but three true sports -
bullfighting, mountain climbing, and motor-racing.
The rest are merely games." - Barnaby Conrad
Gdybyś oglądał mecz wiedziałbyś że Jordi Alba (faulowany) miał już dość faulowania i prowokowania przez Diego Coste (faulującego) dlatego chciał wymusić dla niego żółty kartonik. Nie chcę tutaj usprawiedliwiać barcelony bo każdy wie że symuluje ale tak się dzieje w meczy gdy walczy udająca barcelona która gra spokojny futbol z Atletico którzy nie boją się wejść ostrzej tu przytrzymać tam szturchnąć...
konto usunięte
2013-08-22, 10:09
konto usunięte
2013-08-22, 10:15
Mecz puszczą w TVP i nagle pojawia sie sto tysięcy ekspertów. Kolejne odcinki M jak Miłość też tak przezywacie

?
konto usunięte
2013-08-22, 10:33
Jakbyście k**wa nie znali Jordiego Alby... W Valencii tak samo symulował
konto usunięte
2013-08-22, 10:48