Wychowanie seksualne w Brazylii. Ta pani to nauczycielka a ten z bananem to jej uczeń.
Nie wiem czy się śmiać czy płakać ale typek na bank rozstawił namiot.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
czemu się nie urodziłem 15 lat poźniej?!
marne ta nauczycielka. Kondona można uszkodzić zębami więc raczej ten sposób nie jest najlepszy
Nie chce was dołować drodzy przyjaciele, ale to zachód Europy ma taką samą opinie o nas jak my o Brazylii.
up@ Ale w internecie nie krąży masa filmów z egzekucji z polskich ulic. Więc te opinie zachodu niech sobie zachód wsadzi...
konto usunięte
2017-12-07, 20:01
Kocham Polskę, ale trzeba uczciwie powiedzieć, że jest to ciężkie miejsce do życia. Ciemno i zimno, mało płacą (piszę o ogólnych widełkach) laski ok, ale za granicą wcale nie gorsze, a i w głowie więcej bywa. A tak z doświadczenia to Brazylijki i Kolumbijki najładnejsze. NO i piękna natura (ale to już kwestia gustu). Gdyby nie ludzie już dawno by mnie tu nie było.
konto usunięte
2017-12-07, 21:40
gdyby rządziła PO, byłoby to możliwe,
tylko że równie dobrze nauczycielem wtedy mógłby być facet
niektórym jednak to nie przeszkadza
więc w najbliższych wyborach oddaj swój włos
Najpierw pojedźcie do Brazylii a później oceniajcie. Tam praktycznie tylko niebezpieczne są duże miasta, jak Rio czy Sao Paulo, gdzie ulice nocą to rzeczywiście stan wojny, w niektórych dzielnicach. Szczególnie blisko faweli łatwo usłyszeć strzały. Ale mniejsze miejscowości to jest ten sam poziom bezpieczeństwa co w Polsce. Przy czym życie jest nieco luźniejsze i z pewnością nie w takim tempie jak u nas. A pogoda i natura są czymś wspaniałym. Po 2 miesiącach spędzonych tam na stażu można co nieco powiedzieć.
konto usunięte
2017-12-08, 1:32
Na jego miejscu poprosiłbym o indywidualne zajęcia praktyczne