Postanowiłem zilustrować i wyjaśnić pewien problem drogowy, bo jak po raz n-ty widzę jak jakiś niedojeb blokuje skrzyżowanie, to krew się we mnie gotuje.
Jeśli nie jesteś kierowcą to proszę, nie komentuj.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
nikos, a teraz przyjacielu pokaż mi co wtedy gdy z lewej albo prawej samochody chcą wjechać na skrzyżowanie ? IDĄ NA CZOŁOWE ! K🤬a, kto was uczył jeździć... ?
no k🤬a rzeczywiście, a o przepisie takim jak zakaz wjazdu na skrzyżowanie jeżeli nie masz możliwości go opuścić to słyszałeś? Bo za to jest 2pkt i 300zł.
zresztą pewnie jesteś z tych co to włączają lewy kierunek jak na rondo wjeżdżają
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
zawracanie to pedalstwo! jesteście zmanipulowani przez tvn, tuska i poj🤬e reklamy oreo.
Panowie, słyszeliście o światłach? a o drogach z pierwszeństwem? skrzyżowań równorzędnych zostało już bardzo niewiele.
a masz na rysunkach gdzieś światła... ? takich skrzyżowań jest w p🤬du ! tylko że się na nie nie zwraca uwagi. każda droga dochodząca do głównej to skrzyżowanie. nie zawsze równorzędne.
Konto usunięte
2012-03-22, 11:15
Pener666 napisał/a:
reklamy oreo
Co to takiego?
Niеbieski napisał/a:
Co to takiego?
ciasteczka do których potrzebna jest instrukcja obsługi
Jeździ się najszybciej i najkrócej jak się da, bez spowodowania bezpieczeństwa dla ruchu i z uwagą na "przepisowych" kierowców. Reszta jest nieważna.
Konto usunięte
2012-03-22, 11:26
@makabrax
a dorysuj kamaza i stara rysunek wyżej, i też nie mogą wjechać
ja nie mówię jak super przepisowo jeździć ale jak nie robić kolizji,
@dumbshit
twój filmik wyjaśnia wszystko.
Basco napisał/a:
Po Poznaniu to się wogóle ciekawie jeździ. Zwłaszcza na Ratajowym rondzie, gdzie ustępujesz wjeżdżającym na rondo.
Trzeba tam uważać na "obce" rejestracje bo wiara nie wie jak po tym rondzie jeździć.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Niеbieski napisał/a:
Chcesz się z nim umówić?
No, będziemy palili koty, gw🤬cili nieletnie i zajadali się martwymi płodami
nikos, dlatego trzeba zatrzymać się przed skrzyżowaniem a nie jechać jak idiota do zderzaka samochodu przed Tobą. jak widzisz że zablokujesz ruch to się staje wcześniej, nie ?
@korab1
ty chyba nie jeździłeś samochodem odkąd niema śniegu, wszystkie mały co po śniegu jeździły 20km/h bo przy większej to po rowach latają, teraz zap🤬lają 120-140 i wp🤬lają się wszędzie, na odcinku robota-dom (9,8km) w piękny dzień 4 wypadki zaobserwowałem (3 jak w dupę kolo wjechał bo zap🤬lał i nie wiedział że chamowaci też trzeba umieć)