Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:11
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-25, 21:23
Max Ibuprom napisał/a:

perolisz przez takie zesrane teorie życie jest tak nudne że aż nie do wytrzymania, bo wszyscy się boją peirdolonej śmierci na każdym kroku:/

W sumie masz racje, bo po takim jak ty nawet nikt nie zaplacze.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-25, 21:25
icac-bezmała ci przykro szczery kolego... Proponuje zakopać się pod ziemią, bo istnieje tez prawdopodobieństwo że zajebie ci kometa przed maskę... tylko jakie!? Właśnie o to chodzi, to ze coś może się zdażyć to nie znaczy że się zdaży, w ogromnym stopniu sami za to odpowiadamy., teksty o pękających oponach, odpadajacych kołach itd zostaw dla dzieci, no chyba że sam w takie głupoty faktycznie wierzysz...

Coś Ci powiem, tylko od Ciebie zależy czy coś z🤬biesz czy nie inne przypadki to promile...

Po za tym czy ja namawiam do bezmyslnego upalania gdzie popadnie!?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-25, 21:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nitrox89 2013-01-25, 21:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-25, 21:31 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-25, 22:08
Zgłoś
Jukers 2013-01-25, 22:18
MIhau_ napisał/a:

@Up
Debilu ja sie nie boje twojej smierci, tylko tego, ze zabijajac siebie zabijesz tez moje dziecko lub zone.

No, chciałem coś w ten deseń odpisać, ale widzę, że kolega mnie wyręczył.
Zgłoś
Dziamian 2013-01-25, 23:40
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-25, 23:42
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-26, 0:35 1
Zgłoś
Novotko 2013-01-26, 1:04
Zgłoś
Artus91 2013-01-26, 1:22 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-26, 1:32
Tomor666 napisał/a:

Kierowce przerobić na kompost.

Tak prawdę mowiąc taki kierowca jest dużo bardziej bezpieczny, bo wie jak samochód się zachowuje w określonych sytuacjach, jest świadom tego jak się zachowa przy braku kontroli co na pewno przekłada się na dużo większe bezpieczeństwo. Wiem to z autopsji a jak patrzę na te cioty gdy w poślizgu całkowicie blokują koła to mnie krew zalewa
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-26, 7:43 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-26, 8:06 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem