📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:11

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Max Ibuprom napisał/a:
perolisz przez takie zesrane teorie życie jest tak nudne że aż nie do wytrzymania, bo wszyscy się boją peirdolonej śmierci na każdym kroku:/
W sumie masz racje, bo po takim jak ty nawet nikt nie zaplacze.

icac-bezmała ci przykro szczery kolego... Proponuje zakopać się pod ziemią, bo istnieje tez prawdopodobieństwo że zajebie ci kometa przed maskę... tylko jakie!? Właśnie o to chodzi, to ze coś może się zdażyć to nie znaczy że się zdaży, w ogromnym stopniu sami za to odpowiadamy., teksty o pękających oponach, odpadajacych kołach itd zostaw dla dzieci, no chyba że sam w takie głupoty faktycznie wierzysz...
Coś Ci powiem, tylko od Ciebie zależy czy coś z🤬biesz czy nie inne przypadki to promile...
Po za tym czy ja namawiam do bezmyslnego upalania gdzie popadnie!?
Coś Ci powiem, tylko od Ciebie zależy czy coś z🤬biesz czy nie inne przypadki to promile...
Po za tym czy ja namawiam do bezmyslnego upalania gdzie popadnie!?

MIhau_ napisał/a:
@Up
Debilu ja sie nie boje twojej smierci, tylko tego, ze zabijajac siebie zabijesz tez moje dziecko lub zone.
No, chciałem coś w ten deseń odpisać, ale widzę, że kolega mnie wyręczył.

Tomor666 napisał/a:
Kierowce przerobić na kompost.
Tak prawdę mowiąc taki kierowca jest dużo bardziej bezpieczny, bo wie jak samochód się zachowuje w określonych sytuacjach, jest świadom tego jak się zachowa przy braku kontroli co na pewno przekłada się na dużo większe bezpieczeństwo. Wiem to z autopsji a jak patrzę na te cioty gdy w poślizgu całkowicie blokują koła to mnie krew zalewa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie