Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
AbsolutnyBrakKarku 2022-07-12, 21:50 1
Hipcie nie są roślinożerne, wp🤬lają nawet zwłoki innych hipci. Cekawostka, że stado lwów z dużymi samcami są udekomentowane przypadki, że zabije żyrafę, hipopotama czy słonia nawet dorosłego...a nosorożeca wariata nie.
Zgłoś
Higaro 2022-07-12, 22:14
Janusz na wakacjach broni swojego kawałka jeziora(parawanik nie ujął się w kadrze)
Zgłoś
gambit997 2022-07-12, 23:23
Na kwadrat mu się wj🤬 to co się dziwić...

Hipopotamy statystyczne zabijają co roku najwięcej ludzi w Afryce, o lwach nawet nie wspominam
Zgłoś
Arbitro 2022-07-13, 0:52
Hipopotamy to bardzo terytorialne i skrajnie agresywne sk🤬ysyny. Niedźwiedź może ci niekiedy odpuścić i sobie odejść, jeśli go nie wystraszysz/nie zaatakujesz, ale nie ten rzeczny morderca. Jak ten bohaterski pitbull z mema, który przepłynął pięć kilometrów tylko po to, żeby up🤬lić dziecko.

podpis użytkownika

"Las codziennie się zmniejszał, ale drzewa z uporem głosowały na siekierę, bo miała uchwyt z drewna.”
Zgłoś
picolo 2022-07-13, 1:55
Wyp🤬alać z mojego bajora.
Zgłoś
Tetrix 2022-07-13, 2:16 1
Koteł sp🤬olił... uuuff
Zgłoś
JebacPis100procent 2022-07-13, 6:02
Też mi król dżungli
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2022-07-13, 9:58
Nie wiem co to, ale zajebista maciora pewnie 800 kg mięska. Idzie ktoś na polowanie na to coś co podobne jest do lochy??

podpis użytkownika

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
siwybis 2022-07-13, 10:45 2
3Palce_w_Natalce napisał/a:

Nie wiem co to, ale zajebista maciora pewnie 800 kg mięska. Idzie ktoś na polowanie na to coś co podobne jest do lochy??

Dorosły 1500-1800 kg
Zgłoś
Prusti 2022-07-13, 13:54 1
PabllosSantoDaSilva napisał/a:

Przede wszystkim hipcio jest bardziej przystosowany do poruszania się w wodzie niż lwy, bo to jego środowisko żerowania.

Malo znany fakt: hipopotamy nie potrafia plywac

Zgłoś
szwarc_one 2022-07-13, 18:54
K🤬a kamerzysta też ładny kaskader
Zgłoś