Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
remi1982 2013-06-04, 16:20
Doomik napisał/a:

gnoju Ty, gdzie on napisał że jest biedny i zbiera np. na operację, chleb czy inne leki? Bo faktycznie ludzie biedni zbierają na czołg

Masz i nie spinaj się tak, bo Ci żyłka pęknie. Weź maść i idź do mamusi niech Ci nasmaruje dupę.
Mam w dupie jego status materialny. Dla mnie to zwykły żebrak i tyle w temacie. Koło c🤬ja mi lata co sobie napisze na karteczce taki brudas i wyłudzacz. Za robotę by się lepiej wziął, a nie jak cygan żebrze, z tą różnicą, że zamiast akordeonu ma gitarę.
Zgłoś
thez 2013-06-04, 16:29
Za to, że NAWET mój grosz się liczy prędzej kopa dostanie niż pieniądze.
Zgłoś
Doomik 2013-06-04, 16:29 2
remi1982 napisał/a:

Obrazek

Masz i nie spinaj się tak, bo Ci żyłka pęknie. Weź maść i idź do mamusi niech Ci nasmaruje dupę.
Mam w dupie jego status materialny. Dla mnie to zwykły żebrak i tyle w temacie. Koło c🤬ja mi lata co sobie napisze na karteczce taki brudas i wyłudzacz. Za robotę by się lepiej wziął, a nie jak cygan żebrze, z tą różnicą, że zamiast akordeonu ma gitarę.

z takimi gimbazjalnymi obrazeczkami to sobie operuj w swoim homo-przedszkolnym światku, nie tutaj. Nie chce mi się polemizować, bo mam przecież ból dupy, i wiesz co? Mam. Ale tylko wtedy gdy widzę takie poj🤬e elementy w naszym społeczeństwie, jak Ty.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 16:35 3
remi1982 napisał/a:

Taa buty za 300zł, koszula za 170zł, spodnie 220zł, kupione w housie lub croppie, zielona opaseczka za 15zł, dziara z salonu 300zł i siedzi na ulicy udając biednego artystę. Zakłamany hipster tfuuu j🤬 go pies.

On to wszystko zaj🤬 a dziare z pierdla ma.
Zgłoś
remi1982 2013-06-04, 16:38 1
Doomik napisał/a:

z takimi gimbazjalnymi obrazeczkami to sobie operuj w swoim homo-przedszkolnym światku, nie tutaj. Nie chce mi się polemizować, bo mam przecież ból dupy, i wiesz co? Mam. Ale tylko wtedy gdy widzę takie poj🤬e elementy w naszym społeczeństwie, jak Ty.

O ja cię, ale mi nawrzucałeś. Powinienem chyba teraz zamknąć się w sobie. Uwielbiam takich internetowych pieniaczy jak Ty. Rozumiem, że to Ty jesteś na powyższym zdjęciu, lub ktoś Ci bliski. I dlatego mój komentarz Cię uraził ?A jeśli nie podobają Ci się takie "poj🤬e elementy" jak ja w naszym jakże zdrowym społeczeństwie, to droga wolna. Na pewno dostaniesz w Izraelu obywatelstwo. I w końcu poczujesz się jak wśród swoich.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 16:41 3
remi1982 napisał/a:

Taa buty za 300zł, koszula za 170zł, spodnie 220zł, kupione w housie lub croppie, zielona opaseczka za 15zł, dziara z salonu 300zł i siedzi na ulicy udając biednego artystę. Zakłamany hipster tfuuu j🤬 go pies.

dolicz jeszcze metalowy kubek po cenie złomu
Zgłoś
herbalix 2013-06-04, 16:52 8
ciekawe co potrafi zagrać - łyski czy wehikuł czasu?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 17:04 2
C🤬j z tym czy ma kase czy nie, nie żebra tylko zarabia grając idioci.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 17:09 1
Typ z przejscia podziemnego obok gelerii krakowskiej.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 17:18 1
Już widzę te podwyżki podatków, żeby wybudować nowy sejm. Ja się na to nie piszę .
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 17:19 1
remi1982 napisał/a:

Obrazek

cale szczescie ze Ty nigdy nie zebrales stojac pod sklepikiem szkolnym nekajac mlodszych "daj 20gr.!" albo od rodzicow...
spinasz sie sam... koles sobie siedzi z karteczka nie nalega i nic.. a jezeli Ci sie nie podoba to daruj sobie tandetne obrazki i Ty nie nekaj innych
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 17:34
a zwykła sosna nie wystarczy?
Zgłoś
~super!or~ 2013-06-04, 17:37 1
remi1982 napisał/a:

Ty j🤬y idioto. Ten koleś nie ma ŻADNEJ oryginalnej rzeczy na sobie. Ewentualnością pozostają majtki, których nie widać.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 17:43 1
remi1982 napisał/a:

A trzeba być biednym artystą żeby próbować dorobić do pensji? Może lubi grać na gitarze i stwierdził że może na tym zarobić
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 17:57
A może lubi być brudny ?

Kogo to obchodzi ? Ważne, że jest o krok dalej od tych którzy tylko gadają o rozj🤬iu sejmu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie