Wykończyły ich te granaty... 😏
Jeszcze chwila i własna matka się mnie wyrzeknie 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Jeszcze chwila i własna matka się mnie wyrzeknie 😉
My Cię tu zawsze adoptujemy

I znowu czas na sadolowych p🤬dusiów, bambinistów, obrońców przyrody i wszelakiej maści zfieszątek
Biedny żółwik, zły człowiek, że zbiera cenne małże
Kiedyś był taki wysyp tatusiowych p🤬dusióŵ, teraz się bambiniści uaktywnili
Racja ! Żołw pokazał ze w naturze albo to ty jesz albo jedzą ciebie. czysta natura bez p..a.
My Cię tu zawsze adoptujemy
Taaa jasne. Mając sadoli za przyjaciół, to wrogów już nie potrzeba
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Taaa jasne. Mając sadoli za przyjaciół, to wrogów już nie potrzeba
Pfff. Świnia

Pfff. Świnia
Joo, ale mam dla Ciebie ofertę specjalną. Jak pokażesz cycki, to się z Tobą zakumpluje. Muszę Ci na zachętę napisać, że jestem wysoko postawionym managerem w dużej firmie o zasięgu globalnym, mam nowe audi a6, zajebistą chatę i jakies 180 km do Łodzi. Z minusów, to zostało mi jakieś 15 cm (nick jest sprzed 20 lat) i nie mam przyjaciół, bo jestem podobno wredny 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?cyce zacne. a i do ryja z jajami wlezie jak sama pokazuje. Po wszystkim kiepa tez jest gdzie zgasic. Elegancko, full serwis i co najważniejsze ECO.
Joo, ale mam dla Ciebie ofertę specjalną. Jak pokażesz cycki, to się z Tobą zakumpluje. Muszę Ci na zachętę napisać, że jestem wysoko postawionym managerem w dużej firmie o zasięgu globalnym, mam nowe audi a6, zajebistą chatę i jakies 180 km do Łodzi. Z minusów, to zostało mi jakieś 15 cm (nick jest sprzed 20 lat) i nie mam przyjaciół, bo jestem podobno wredny 😉
Przytłoczył mnie ogrom Twoich zalet... 🤩