👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AarturR napisał/a:
To nie zbieżność tylko auto po ostrym p🤬lnięciu z przestawioną ramą.
Przeciez takie samochody maja konstrukcje samonosna, a nie ramowa... Ramowe to sa czesto terenowki - ot kolejny znafca

Ale ten pasek to też piękny egzemplarz. Pewnie właśnie jeden z tych 170000km, bezwypadkowy od dziadka

Panie! Nie był bity, co pan. Sprowadzony z Niemiec. Jakiś dziadek jeździł do kościoła raz w tygodniu.;

tak to jest później ze zbieżnością jak się osobówką pole bronuje...
To nie jest zbieżność kół tylko samochód po dzwonie z wygiętą ramą...
Zbieżność ????? Może rozbieżność
tak czy inaczej ani jedno ani drugie nie ma nic wspolnego z tym, że jedzie bokiem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie