Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To działa tylko na puste plastiki. Jednak prawdziwy facet uderzy tylko w sytuacji zagrożenia, a nie dlatego, że ktoś się popatrzył.
Uwielbiam jak feministka wypowiada się o prawdziwych facetach, co im wolno a co nie i w jakich sytuacjach

Po przeczytaniu reszty komentarzy stwierdzam że to jednak estrogen a nie testosteron są dominującymi hormonami u sadolowych samców.
Potem jeden z drugim rurkowiec z torebką dziwią się że ich kobieta puściła się z Sebkiem z siłowni

Uwielbiam jak feministka wypowiada się o prawdziwych facetach, co im wolno a co nie i w jakich sytuacjach![]()
Po przeczytaniu reszty komentarzy stwierdzam że to jednak estrogen a nie testosteron są dominującymi hormonami u sadolowych samców.
Potem jeden z drugim rurkowiec z torebką dziwią się że ich kobieta puściła się z Sebkiem z siłowniJakie to typowe
![]()
Lol. A skąd wywnioskowałeś mój feminizm?

Dam Ci zajebistą radę pajacu. Jeśli ktokolwiek piszę w necie o swojej fajnej dupie, dobrej pracy, wygranym życiu, NIE PODWAŻAJ tego!!! W chwili kiedy zaczynasz to robić, informujesz tylko wszystkich którzy czytają Twoje wypociny, że Twoje życie jednak nie ułożyło się jak byś tego chciał, i nie zanosi się na poprawę.
Dlaczego to jest takie oczywiste? Bo ja to mam, mam dobrą dupę, super pracę, i właściwie wygrane życie, i kiedy widzę takie "przechwałki" w necie, to nie rusza mnie to, nie podważam tego bo jest to dla mnie jak najbardziej prawdopodobne i nie potrzebuje dowodów![]()
A sadol to możliwe że jedyne co nas łączy. To musi być dla Ciebie totalnie abstrakcyjne, i tym samym mówi, jak dla Ciebie, ten niesamowity świat ogarniętych ludzi jest odległy. Bo tak, ludzie mający zajebiste życie, też mogą siedzieć na sadolu![]()
Ogólnie zakładam z góry, że prawdopodobnie jest wątpliwa przechwałka, ale z czystej ciekawości, czym się zajmujesz i ile z tego masz miesięcznie, że uważasz swoje życie za wygrane?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie