📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

prawdziwa polska produkcja. zapowiedź lepsza od filmu. myślałem że ich tam poskłada a tylko na wycieraniu bucików się skończył.
Zła kobita bo ją wydupcyli i nie zapłacili
to je chyba ostatnia we wsi
to je chyba ostatnia we wsi

Co w tym drugim filmiku robi ten policjant stojący po lewej? Chce zerwać śliwkę?

to nie jest opanowanie straży miejskiej tylko ich p🤬dowatość, a baba nieszczepiona chyba

filmik z plaskaczem lepszy:)
a baba... ręce, cycki opadają Dosłownie i w przenośni
a baba... ręce, cycki opadają Dosłownie i w przenośni

A jakim prawem funkcjonariusze staży miejskiej nie pozwolili owej kobiecie dostać się na publiczną drogę?

children devourer napisał/a:
A jakim prawem funkcjonariusze staży miejskiej nie pozwolili owej kobiecie dostać się na publiczną drogę?
Takim, że kiedy prowadzony jest remont drogi to nieupoważnione osoby nie mają na nią wstępu. Zwłaszcza babcia, która próbuje zagrodzić przejazd koparce.
children devourer napisał/a:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie