📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:51

hellmartin napisał/a:
@hajen nie wiem gdzie ty tam widzisz 40 jak samo wycie silnika wskazuje na co najmniej 180-200km/h
Tak, a maluch z dziurawym wydechem potrafi jeździć szybciej od ciechego merca.
Kolega chyba o skrzyni biegów i przełożeniach nie słyszał?

michaal84 napisał/a:
Ja myślę, że oni nie wpadli POD samochód tylko NA samochód.
to ty juz lepiej nie myśl...

Jebło to jebło, na ch*j drążyć?!
Siema.. Od 9lat jeżdżę motocyklami. Miałem w ciągu swoich sezonów wiele takich zdarzeń, może nie przy takiej prędkości, ale otwieranie drzwi motocyklistom w korku to norma. Wina jak widać i tak leży po stronie mercedesa, a to, że oni w niego zaje*al to inna sprawa. Równie dobrze mogła zrobić to ciężarówka jadąca z prawidłową prędkością tyle, że pozabijała by wszystkich.. Motory da się naprawić, jeżeli nie to z odszkodowania dostaną na nowe, pozabijać się też nie pozabijali, a kiero z mercedesa odniesie konsekwencje. Takie życie, po ch*j wszystko idzie na winę motocyklistów? Zżera Was dziady, że my wyprzedzamy Was co krok, a szpanem ( co poniektórzy nie grzeszą ) ściągają na siebie uwagę kobiet?
Siema.. Od 9lat jeżdżę motocyklami. Miałem w ciągu swoich sezonów wiele takich zdarzeń, może nie przy takiej prędkości, ale otwieranie drzwi motocyklistom w korku to norma. Wina jak widać i tak leży po stronie mercedesa, a to, że oni w niego zaje*al to inna sprawa. Równie dobrze mogła zrobić to ciężarówka jadąca z prawidłową prędkością tyle, że pozabijała by wszystkich.. Motory da się naprawić, jeżeli nie to z odszkodowania dostaną na nowe, pozabijać się też nie pozabijali, a kiero z mercedesa odniesie konsekwencje. Takie życie, po ch*j wszystko idzie na winę motocyklistów? Zżera Was dziady, że my wyprzedzamy Was co krok, a szpanem ( co poniektórzy nie grzeszą ) ściągają na siebie uwagę kobiet?
Do sedna. Przeciwskręt. Gdyby wiedzieli o co chodzi i sobie wcześniej przećwiczyli wypadku by nie było.

Nic się nie stało. Jak się taki ubije to nic sie nie dzieje.
Z podgiętymi rejestracjami lub bez nie lubią przepisów, więc jak ktoś inny nie przestrzega (np. wymuszenie pierwszeństwa) to chyba nie ma problemu.
Z podgiętymi rejestracjami lub bez nie lubią przepisów, więc jak ktoś inny nie przestrzega (np. wymuszenie pierwszeństwa) to chyba nie ma problemu.

daje piwo za garbusa w 1:07 na lawecie, który widać po modyfikacjach wizualnych, że pewnie by te motocykle pobił w osiągach bez większego problemu.

zna ktos ta nutke?
How I Want Ya ft. Lara Wilson (Netflix song) Artist: J-man
How I Want Ya ft. Lara Wilson (Netflix song) Artist: J-man
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie