👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

هو شغلها في مكينة الصراف وأنا ما عرفت أثبتها على لابتوبي ALLACH AKBAR!

Mogło być wiele powodów kolizji tych statków. Nie wiem jakich, ale mogło.
nic dziwnego ze sie zderzyły, przeciez maja tak mało miejsca na tej sadzawce

Są to wody przybrzeżne, więc prawdopodobnie jest wykopana przez pogłębiarkę rynna, której takie duże statki muszą się trzymać, żeby nie osiąść na mieliźnie (ostrożność o ironio!). To może tłumaczyć dlaczego znalazły się tak blisko siebie. Poza tym mogła nastąpić awaria jednego z nich, a dalej to już prawa fizyki. Każda katastrofa to ciąg przyczynowo-skutkowy, który często zaczyna się od błędu człowieka, albo jego głupoty (ale nie zawsze!). Peas yo.
Witam wszystkich jestem po sobotnich wykładach z prawa morskiego, kumpel będzie dumny jak napiszę kto ma pierwszeństwo w takim wypadku :
1.brak sterowności
2.zanużenie
3.ograniczenie sterowności
4.kutry rybackie
5.jachty
6.żaglówkas,motoruwkas xxx -najzwrotniejsze
1.brak sterowności
2.zanużenie
3.ograniczenie sterowności
4.kutry rybackie
5.jachty
6.żaglówkas,motoruwkas xxx -najzwrotniejsze

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie