Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PhantomMask 2014-06-22, 21:55 8
ja p🤬lę !
ile można nak🤬iać o tych lusterkach i osobówkach....fajnie raz drugi ale nie k🤬a przez kilka miesięcy to samo nap🤬lać pod każdym tematem gdzie przewija się motocykl
Zgłoś
MalinowySasza 2014-06-22, 21:59 3
@BoBoViTa1 Nie spinaj, bo motocykliści są spoko, ale z automatu stajesz się "dawcą nerek" gdy zaczynasz odp🤬lać na motocyklu c🤬j wie co. Szacunek ludziom z pasją, ale wszystko co robisz rób z głową.
Zgłoś
yasuu 2014-06-22, 22:02
z takim czasem reakcji to on nie powinien kierowac zadnym pojazem
Zgłoś
Sylwian 2014-06-22, 22:31
Hmmm nie żeby coś, ale osoba, która pieprznie nawet przy 60km/h w drzewo motocyklem może być już na tyle "zmasakrowana", że jedyne co z niego można sobie pożyczyć to paznokcie.
Zgłoś
L................R 2014-06-22, 22:36
Ma refleks jak szachista ze ślepotą
Zgłoś
S................o 2014-06-22, 22:57 3
Cytat:

Oraz piękny szlifik w wykonaniu dawców nerek

C🤬j ci w dupe nygusie!
Zgłoś
D................7 2014-06-22, 23:06
Niebawem ide spać więc tak dla informacji dodam, że lawina gówna na mojej twarzy nie wylądowała .
Zgłoś
M................h 2014-06-22, 23:27
Cytat:

wg. mnie kierowca motocykla, który nagrywał całe zdarzenie miał w c🤬j czasu, żeby zareagować, z daleka było widać, że tamci się p🤬lną. Tak więc c🤬j nie kierowcy

Tobie Sie tyko tak wydaje Gosciu byl pewny, ze sie wyjebia na 'poboczu' i nie zachacza o niego..
Ostatnio wracalem autkiem, i widzialem sarne, rowniez myslslaem, ze ja omine, a glupia nagle wbiegla mi pod kola... I c🤬j lampa poszla.
Zgłoś
B................1 2014-06-22, 23:43
Tylko denerwuje mnie jedno Malinowy... Zauważ, że motocykle to nie tylko Supersporty, ale też inne maszyny aa każdy kto wsiada na 2 kołka od razu jest dawcą dlaczego? Jeśli ktoś śmiga kilkanaście lat i trenuje na różnorakich torach pod kontrolą instruktorów a potem wyjeżdża na ulice i śmiga z "hiper" prędkością: 120 km/h to wcale nim nie jest bo technikę i umiejętności ma dopasowaną do szybkości. A każdy, że się zabije bo przecież motocyklista więc zło wcielone. Filmik idealnie pokazuje, kilku gości, początkujących jadących raczej przepisowo, tylko bez wiedzy i zaliczają po prostu glebe, a ci że dawca. TO najbardziej wk🤬ia, bo błędy się zdarzają. A nawet jak już zap🤬la 300 km/h to uwierzcie ze zwykła p🤬a się do tylu nie rozpędzi to po pierwsze, po drugie to nie jest tez taki proste aby coś takiego wykręcić na publicznej...
Zgłoś
q800 2014-06-23, 0:34
Pasja-srasja. Wszystkie burki w okolicy sobie kupiły suszary po powrocie ze zmywaka, to ty też musiałeś. A w ogóle to na filmiku widać, że osobówka złośliwie uruchomiła lusterka nie patrząc w spryskiwacze. Pewnie z zazdrości o małego fiutka.
Zgłoś
n................l 2014-06-23, 8:07
Suszary, ahahahha, chyba szlifierki jełopie
Pasja-srasja. Cebulactwo, lvl over 99.
Zgłoś
TelewiZorro 2014-06-23, 9:10
jadą na zlot użytkowników romet komar
Zgłoś
MalinowySasza 2014-06-23, 10:37
@BoBoViTa1 Mi chodziło o brak myślenia. Wiedza, technika, opanowanie maszyny trenowane na torach są super ważne, ale jak ktoś jest idiotą to i na skuterze się rozjebie. Teoretycznie dając upust swoim żądzom na torze jesteś spokojniejszy na drodze. Jeśli jednak ktoś musi zap🤬lać to niech robi to na sprawdzonej drodze, terenie który zna. Na filmiku kolesie nie ogarniają niczego, (0:25) dwóch typów na podwójnej ciągłej wyprzedza, koleś który przyj🤬, też c🤬j wie o co mu chodziło. Jeździsz z głową, bierzesz odpowiedzialność za to co robisz i jesteś gotów ponieść konsekwencję gdy (odpukać) coś pójdzie nie tak to zajebiście. Jednak zawsze ktoś powie "Jechał za szybko, dawca." nawet gdy to nie było z twojej winy, a ty jechałeś przepisowo.
Zgłoś
M................k 2014-06-23, 13:55
MaczoJuh napisał/a:

Ostatnio wracalem autkiem, i widzialem sarne, rowniez myslslaem, ze ja omine, a glupia nagle wbiegla mi pod kola... I c🤬j lampa poszla.

To teraz nie "myslslae" tylko POMYŚL dla odmiany dlaczego sarny omija się wielkim łukiem z prędkością 0,1 km/h. Rzecz jasna to też nie gwarantuje tego, że stojący na poboczu właśnie omijany przez Ciebie tym spacerowym tempem zwierzak nie rozpędzi się, przyp🤬alając w bok Twojego auta.

Te sarny i zające to j🤬i samobójcy. Siedzą godzinami w krzakach i czatują na samochód pod który można by się tu wp🤬lić - jeszcze najlepiej jak auto ma niedawno robiony zderzak.
Zgłoś
4................h 2014-06-23, 21:24
Jeansy, no kurna motocykliści za dychę. Kilka patolów za motocykl, nie stać na strój za conajmniej tysiaka. Geniusze. Po za tym mam wrażenie że ci z GoPro to trochę idioci. Akurat nie ten, ten z innego powodu. Bo po c🤬j komuś goPro? Po skończonej trasie odpala sobie filmik ? To tak jak być na koncercie i zamiast go przeżywać nagrywać go aby obejrzeć. Idioci bo robią popisówki na yt, może 1% chce kamerkę aby udowodnić komuś winę na policji, z tego 1%, 90% poszkodowanych wrzuci filmik na yt. A kilka tysięcy obejrzy i zapomni 5 minut później, nawet kamerka się nie zwróci.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie