Kolejna porcja zdjęć ludzi z widowni w programie Ellen.
podpis użytkownika
Życie jest sadistic.
Konto usunięte
2013-02-12, 4:05
o c🤬j chodzi z tymi nagrodami apple? to jakies w modzie teraz jesT?
Bogusław Łęcina napisał/a:
Niektórzy tak narzekają, jak by byli zmuszenie do oglądania
Przez parę dnie się stoczył w c🤬j.
sam nie dłużej tu jesteś
Ellen w Family Guy'u
podpis użytkownika
Tak, za każdy koment o GMO dostaję od Monsanto dwie minuty nagrania z Pitbullem.
Konto usunięte
2013-02-12, 10:37
Co jest k🤬a fajnego w FB, wstawianiu kurewskich zdjęć i propsach od starych? Do tego "lubie to" K🤬a, ten świat się stacza. Widownia to same imbecyle, bo za c🤬j nie rozumiem, jak można akceptować takie zachowanie.
Dobrze, że ta zj🤬a prowadząca nie ma zj🤬ego ryja i nie wstawia zdjęć na fb.
Konto usunięte
2013-02-12, 11:28
patrze na nia mysle na bank lesba, wikipedia potwierdzila.
Konto usunięte
2013-02-12, 13:28
ale gówno, nie lubię jej
TomdeX napisał/a:
K🤬a mać, sadistic - coś sadystycznego, niesmacznego dla przeciętnego odbiorcy... jeśli na główną miałyby trafiać takie treści to sory... ale istniałby tylko Hard. Bo od kiedy sadystyczne są wypadki, gdzie nie ma flaków, jakieś psy, gadające papugi...
Nie podoba się? Wyp🤬alaj na Harda. Pod połową moich tematów takie 2-3 komentarze się zdarzą i nie wiem co sobie myśleć, zbędny komentarz, bo c🤬ja wnosi i jeszcze wk🤬ia wstawiającego."
To chyba słowa Tomdexa, prawdaż?
podpis użytkownika
Naziolek napisał/a:
Darson emituje najwięcej promieniowania.
a ja wiem??? napisał/a:
sam nie dłużej tu jesteś
Stare konto usunąłem i założyłem nowe
podpis użytkownika
Bogusław Łęcina usługi budowlano-remontowe. MOŻE NIE NAJTANIEJ, ALE JAKO TAKO.
Za dużo języka obcego i gimbaza się gubi. A film całkiem bekowy, ze świecą szukać czegoś podobnego w rodzimych stacjach. My mamy tylko wiadomości i 40 telenowel które w ilości odcinków gonią 'modę na sukces', do tego kilka 'trudnych spraw'. Nie spodziewaliście się chyba w telewizji publicznej pokazywania zdjęć z r🤬ania kozy na melanżu z kolegami, to nie Rosja.
trzy razy sprawdzałem... i niestety dobrze wpisałem adres strony. A już przez chwile miałem nadzieję że pomyliłem się i wszedłem na kwejka.... a jednak sadistic
Dlaczego ten facet wygląda jak kobieta...