📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konrad_n napisał/a:
teraz przez to nie uzywasz przecinkow?
Nooo raczej !!

Telefon to moim zdaniem w dupie a nie w brzuchu. No ale żaden ze mnie specjalista.
Piwo i za materiał, i za dopisek o napinaczach "to nie jest CHard"
błąd celowy, napinki nie będzie
błąd celowy, napinki nie będzie

21) Harpun i szesnastolatek.
22) Agrafka w gardle kobiety.
23) Butelka po wodzie sodowej, w odbytnicy 60-latka. Każdy się bawi jak umie.
24) Wypadek przy zabawie osadzakiem.
25) Temu też gwoździe nie służą.
26) Jak wyżej. Paluszek.
27) Wisienka na torcie, zdjęcie z 1899 roku. Pan żołnierz i ciekawy postrzał w stopę.

22) Agrafka w gardle kobiety.

23) Butelka po wodzie sodowej, w odbytnicy 60-latka. Każdy się bawi jak umie.

24) Wypadek przy zabawie osadzakiem.

25) Temu też gwoździe nie służą.

26) Jak wyżej. Paluszek.

27) Wisienka na torcie, zdjęcie z 1899 roku. Pan żołnierz i ciekawy postrzał w stopę.

Dobra, reszta bez opisów, bo mi się nie chce produkować. Przy pierwszym tylko powiem tyle, że zapomnieli o tych nożyczkach w czasie operacji i tak śmiesznie wyszło.
To już chyba wszystko.

To już chyba wszystko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie