Jian Feng
Ta historia to był Fake News.
ibtimes.com/jian-feng-new-ugly-baby-photo-attributed-chinese-man-who-s...
theweek.com/articles/470882/man-who-sued-wife-birthing-ugly-baby-updated
Updated 12/5/2013: Snopes claims the story might be a hoax.
Prawdziwą ofiarą jest modelka, która wzięła udział w sesji zdjęciowej a jej zdjęcie zostało wykorzystane do stworzenia NIEPRAWDZIWEJ histori.
Tu jej historia:
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Coś tam znalazłeś z niszowej stronki, może i prawda, ale tak naprawdę sam gówno wiesz - ,
To był FAKE NEWS. Nie łykaj wszystkiego co zobaczysz w internecie, nie bądź PELIKANEM.
Tu masz prawdziwa historię:

To był FAKE NEWS. Nie łykaj wszystkiego co zobaczysz w internecie, nie bądź PELIKANEM.
Aha. Czyli akurat ta internetowa historia jest prawdziwa?
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"To był FAKE NEWS. Nie łykaj wszystkiego co zobaczysz w internecie, nie bądź PELIKANEM.
Ja tam nie łykam, może ty piguły lub co innego..
Ja tam nie łykam, może ty piguły lub co innego..
Nie potrafisz przyznać się do błędu co? Brzydka cecha.
to twój stary ?
Nie stara mojego starego
podpis użytkownika
J🤬 k🤬y

Coś tam znalazłeś z niszowej stronki, może i prawda, ale tak naprawdę sam gówno wiesz - ,
Snopes.com jest stroną tropiącą fejki i kłamstwa od 1994 roku, nie nazwał bym jej niszową. Cała historia opiera się na pojedynczym tekscie napisanym w Heilongjiang Morning Post A często jest okraszana zdjęciami z reklamy chirurgii plastycznej w której występowała modelka.
Aha. Czyli akurat ta internetowa historia jest prawdziwa?
A zyj w niewiedzy. Wisi mi to. XD
Nie potrafisz przyznać się do błędu co? Brzydka cecha.
Brzydka cecha to pisać na kogoś inwektywy nie znając go, poza tym naucz się czytać ze zrozumieniem, napisałem ,,może i prawda.''
My tak z h🤬jem nie zrobimy.
W sensie ty ze swoim ojcem.
Brzydka cecha to pisać na kogoś inwektywy nie znając go, poza tym naucz się czytać ze zrozumieniem, napisałem ,,może i prawda.''
Nazwanie kogoś PELIKANEM, bo łyka i rozpowszechnia nieprawdziwe informacje dla publicznego poklasku, jest dla ciebie inwektywą? Ciesz się, że nie nazwałem cię kłamczuchem i manipulatorem. Strasznie delikatny jesteś.