U nas składniki do obiadu zdobywa się zazwyczaj w Biedronce lub Lidlu. W Chinach wygląda to trochę inaczej
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Co mówi chińczyk po zjedzeniu psa?
Terakota!
podpis użytkownika
Nie wiem
J🤬i podludzie
[ Dodano: 2024-11-13, 16:53 ]
Już jednego ma na skuterku. To chyba jakiś myśliwy trzeciego świata.
Żółte sk🤬iele oni to wszystko wp🤬lą nawet samych siebie zaczną orientalnie pichcić
J🤬e ścierwo. Żywcem do wora, a co dalej wolę nie wiedzieć, choć mogę się domyślać po tym co tu widziałem.
Pchlarz jak pchlarz, ale jednak szkoda w taki sposób.
strzelał bym do tych skosnookich k🤬ów
Dla mnie to żółte małpy
podpis użytkownika
Ola gringo
Żółty śmieć do utylizacji
Knajpę jakąś prowadzi, bo mial już trochę towaru. Nawet jak zatruł i pies zdechł to mięso nie musi zaszkodzić klientom. Nawet jak kogoś jakieś dreszcze i poty złapią to nie sądzę, żeby tam się tym ktoś zbytnio przejmował. Życie i zdrowie mają tam niższą wartość niż u nas.
leonidkacap napisał/a:
zapraszam do siebie może wytruję połowe tych sierściuchów na moim osiedlu co k🤬a cały dzień szczekają a w sylwestra srają pod siebie i leżą pod wanną
Nie stać cir biedaku na j🤬e stopery do uszu więc wylewasz cioto z małym k🤬sem swoje żale w internecie? P🤬lnij się w ten pusty łeb albo sam zjedz raki przysmak jak ten psiak i nie truj nam atmosfery.
bercisko napisał/a:
Parówkę z Biedronki
Idz do biedronki i nie wracaj
podpis użytkownika
Podpis (max. 250 znaków):
Bul_od_bytu napisał/a:
Baton czekoladowy o zawartości 97% kakao
Dodatkowo z rodzynkami

.
- Sadistic bawi i uczy -
Jak kolega bul* wspomniał kakao jest toksyczne dla psa i jedna tabliczka czekolady może zabić naprawdę dużego psa. Pieski również powinny unikać winogron i rodzynek.
Z kolei wątroba psa może zabić człowieka, czyli jak kiedyś wylądujecie z pieskiem na pustyni czy Antarktydzie i niedajboże zrobicie się naprawdę głodni to darujcie sobie wątrobę
@jaks0n: Dobrze wiedzieć
Nie jadam wątróbki bo to jakby op🤬lić sobie filtr od oleju i zachwalać bogactwo smaku
Trochę tych psów już tam miał
KosmatyHui napisał/a:
Kurla, szybka akcja, ktos wie co on mu ta rzucil?
a c🤬j ci do tego
Halotan to generalnie jest ciecz a dokładniej pochodna etanu. Pies po kilku sekundach wpada w objęcia Morfeusza. Tak dla zaspokojenia wiedzy ciekawskich.