@FrasQs
Zostałeś elegancko strollowany. Cały sadistic robi meksykańską falę, ale nie martw się...matka Cię kocha.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Zostałeś elegancko strollowany. Cały sadistic robi meksykańską falę, ale nie martw się...matka Cię kocha.

podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

K🤬a to ci się udało!
Swoją drogą pomyślałem, że moderatorzy mają jaja i p🤬lą szczekanie o antysemityzmie i innych k🤬a wymysłów bezmózgowia.
Piwo, za świetny trolling i za wideo - o ile ty jesteś właścicielem tej "przeróbki"!
Swoją drogą pomyślałem, że moderatorzy mają jaja i p🤬lą szczekanie o antysemityzmie i innych k🤬a wymysłów bezmózgowia.
Piwo, za świetny trolling i za wideo - o ile ty jesteś właścicielem tej "przeróbki"!
podpis użytkownika

arusszop1 napisał/a:
powinni dawać bany za komentowanie bez ogladniecia xD albo żeby mózna było dawac komenty jak sie obejrzy dopiero xD
I za xD też!

ooo widze że sadistic staje sie poprawny! nie można już ż🤬dów przez komin puszczac?!
Ok, rozwiewam wątpliwości. To ja zmontowałem tą przeróbkę, bo wk🤬iały mnie już te tematy typu "przywróćcie ż🤬dowski harlem shake!" . Każdy go widział, bo wisiał kilka dni i każdy wie, że był to najbardziej opiwowany temat na sadisticu. Też mi szkoda, że go usunięto, bo dawno się tak nie uśmiałem jak na nim. Ale niestety są ż🤬dki, które straszą sądem i po co się z takimi męczyć potem i ciągać po sądach? Co raz zostanie wrzucone do internetu już nie zginie więc bardzo łatwo możecie sobie go wyszukać wpisując do google "ż🤬dowski harlem shake". Dziękuje, dobranoc.