👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ojrejt, w pewnym momencie myslalem, ze poprosi prowadzacego zdjecie okularow.. albo sam mu je zdejmie

jego dom, jego r🤬anie!
mają szczęście że nie miał bazooki na stanie ; ]
mają szczęście że nie miał bazooki na stanie ; ]
szkoda ze nie mial ostrej zamiast kulek z farba to moze byloby co na hardzie ogladac

kubolot proponuję zamknąć mordkę, bo zapewne sam mieszkasz w domu rodziców, pomijając już, że nie masz 'panienki'

@mejt
Dobrze prawisz, mieli szczęście że prawdziwej broni nie wyjął. W Stanach każdy amerykanin ma prawo do obrony i może nawet zastrzelić kogoś jesli ten wchodzi mu na posesję. Filmik dobry, choć lekko naciągany/
Dobrze prawisz, mieli szczęście że prawdziwej broni nie wyjął. W Stanach każdy amerykanin ma prawo do obrony i może nawet zastrzelić kogoś jesli ten wchodzi mu na posesję. Filmik dobry, choć lekko naciągany/
mnie tylko zastanawia kto trzyma załadowany i "pod gazem" marker do paintballa - o ie się nie mylę przeważnie po użyciu odkręca się butlę z gazem

hehe dobre pamietajcie chlopaki piec marker zawsze pod lozkiem

Dobrze pedałowi. Wpier... się w nie swoje życie, dostaje to na co zasłużył. Jeżeli typ był na swojej motorówce to było wtargnięcie i mógł jej bronić. Koniec.
cienki bolek z tego gościa .... ja przy markerze załadowanym do pełna strzelał bym seriami bez ostrzeżenia, później by się nauczyli że nie przeszkadza się w kopulacji....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie