Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zdrowa Babcia
k................8 • 2013-03-12, 11:14
Materiał własny:

Siedzę sobie dzisiaj przy kompie, starając się zrobić coś pożytecznego. W tym momencie dzwonek do drzwi - jak się okazuje wizyta listonosza a jako, że to dobry znajomy mojej babci to i Ona mu otwiera. Po paru minutach przynosi list do mojego pokoju zaadresowany na tatę. Na liście znaczek z serii "Ludzie kina i teatru - Eugeniusz Bodo" podpisany wyjątkowo małą czcionką. Babcia z przerażeniem w oczach podaje mi list i mówi: "Do taty chyba jakiś pedał napisał!"

Znaczek wygląda tak:
Zgłoś
K................y 2013-03-12, 17:57 18

W sumie...
Zgłoś
imgstage 2013-03-12, 18:19 9
Za Gienka zawsze piwo. Tylko martwi mnie jeden fakt. Na początku mielismy aktorów którzy mieli talent nie tylko aktorski ale również wokalny. Dzis mamy...no własnie : Karolak, Szyc i ten od Papieza ktory zostal czlowiekiem; ...cos poszlo nie tak

podpis użytkownika

And Remember We Are The Afterglow
Zgłoś
Uechtacz 2013-03-12, 19:49
Przed wojną mieli tylko jakąś wczesną betę Fotożłopa, więc wyszło jak wyszło.

@up: masz sporo racji, niestety.
Zgłoś
malvo 2013-03-12, 20:46 13
Nie porównujcie Boda do pedałow wy debile kutlurowe !!!

podpis użytkownika

non potest tacens
Zgłoś
kih0n 2013-03-12, 21:45 2
k🤬a co za ignorancja, jak można tak mówić o aktorze którego nawet jednego filmu nie widziałeś.
poza tym suchar jak c🤬j, kto wstawia swoje zdjęcie jako znaczek? bo taki jest chyba sens Twoich wypocin.
Jak babcia nie poznała Bodo to pewnie Ty masz 11 lata, mama 26 a babcia 41...
Zgłoś
MrSpook 2013-03-12, 23:03 2
imgstage napisał/a:

Za Gienka zawsze piwo. Tylko martwi mnie jeden fakt. Na początku mielismy aktorów którzy mieli talent nie tylko aktorski ale również wokalny. Dzis mamy...no własnie : Karolak, Szyc i ten od Papieza ktory zostal czlowiekiem; ...cos poszlo nie tak

Tak to jest jak komuchom i świecznikowi byłego ustroju nie dobrano się do dupy... a teraz ich dzieci, inny debil nazywa wielkimi polskimi gwiazdami...

podpis użytkownika

komuchożerca
Zgłoś
Krak 2013-03-13, 9:14
kacper108 napisał/a:

Materiał własny:

Uwierzę, że babcia dobrze znała listonosza, pewnie od pasa w dół, ale nie p🤬l, że nie kuma Bodo, a do tego znaczek nieskasowany.
Zgłoś
krzych02 2013-03-13, 11:36
[quote=kih0n]k***a co za ignorancja, jak można tak mówić o aktorze którego nawet jednego filmu nie widziałeś.
poza tym suchar jak ch*j, kto wstawia swoje zdjęcie jako znaczek? bo taki jest chyba sens Twoich wypocin.
Jak babcia nie poznała Bodo to pewnie Ty masz 11 lata, mama 26 a babcia 41...

Piwko !
Zgłoś
W................8 2013-03-13, 11:50 1
Wybitny Aktor sam mam 24 lata a lubię oglądać Filmy z jego udziałem i popatrzeć trochę na stara Warszawę jaka była zanim zjechało się to Buractwo z całej polski. NA TVP Kultura lecą filmy z jego udziałem pozdrawiam.
Zgłoś
pawianek85 2013-03-13, 17:52
zagłębić się trochę w historii gimbusy z tabletkowymi mózgami !!!!!
Zgłoś