Materiał własny:
Siedzę sobie dzisiaj przy kompie, starając się zrobić coś pożytecznego. W tym momencie dzwonek do drzwi - jak się okazuje wizyta listonosza a jako, że to dobry znajomy mojej babci to i Ona mu otwiera. Po paru minutach przynosi list do mojego pokoju zaadresowany na tatę. Na liście znaczek z serii "Ludzie kina i teatru - Eugeniusz Bodo" podpisany wyjątkowo małą czcionką. Babcia z przerażeniem w oczach podaje mi list i mówi: "Do taty chyba jakiś pedał napisał!"
Znaczek wygląda tak:
K................y
2013-03-12, 17:57
W sumie...
Za Gienka zawsze piwo. Tylko martwi mnie jeden fakt. Na początku mielismy aktorów którzy mieli talent nie tylko aktorski ale również wokalny. Dzis mamy...no własnie : Karolak, Szyc i ten od Papieza ktory zostal czlowiekiem; ...cos poszlo nie tak
podpis użytkownika
And Remember We Are The Afterglow
Przed wojną mieli tylko jakąś wczesną betę Fotożłopa, więc wyszło jak wyszło.
@up: masz sporo racji, niestety.
Nie porównujcie Boda do pedałow wy debile kutlurowe !!!
podpis użytkownika
non potest tacens
k🤬a co za ignorancja, jak można tak mówić o aktorze którego nawet jednego filmu nie widziałeś.
poza tym suchar jak c🤬j, kto wstawia swoje zdjęcie jako znaczek? bo taki jest chyba sens Twoich wypocin.
Jak babcia nie poznała Bodo to pewnie Ty masz 11 lata, mama 26 a babcia 41...
imgstage napisał/a:
Za Gienka zawsze piwo. Tylko martwi mnie jeden fakt. Na początku mielismy aktorów którzy mieli talent nie tylko aktorski ale również wokalny. Dzis mamy...no własnie : Karolak, Szyc i ten od Papieza ktory zostal czlowiekiem; ...cos poszlo nie tak
Tak to jest jak komuchom i świecznikowi byłego ustroju nie dobrano się do dupy... a teraz ich dzieci, inny debil nazywa wielkimi polskimi gwiazdami...
podpis użytkownika
komuchożerca
kacper108 napisał/a:
Materiał własny:
Uwierzę, że babcia dobrze znała listonosza, pewnie od pasa w dół, ale nie p🤬l, że nie kuma Bodo, a do tego znaczek nieskasowany.
[quote=kih0n]k***a co za ignorancja, jak można tak mówić o aktorze którego nawet jednego filmu nie widziałeś.
poza tym suchar jak ch*j, kto wstawia swoje zdjęcie jako znaczek? bo taki jest chyba sens Twoich wypocin.
Jak babcia nie poznała Bodo to pewnie Ty masz 11 lata, mama 26 a babcia 41...
Piwko !
W................8
2013-03-13, 11:50
Wybitny Aktor sam mam 24 lata a lubię oglądać Filmy z jego udziałem i popatrzeć trochę na stara Warszawę jaka była zanim zjechało się to Buractwo z całej polski. NA TVP Kultura lecą filmy z jego udziałem pozdrawiam.
zagłębić się trochę w historii gimbusy z tabletkowymi mózgami !!!!!