👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jakbym miał spłodzić takiego syna, to wolałbym się śpuścić na gorącą blachę w piecu OOOOOOO FUUUUJJJJJJJJJ

Nadaje się do ekipy produkcyjnej Kapitana Bomby. Idealnie by się sprawdził jako lektor dla jakiegoś kurvinoxa.

polecam jego kanał na yt youtube.com/user/vikuserro?feature=g-all Gurgie rządzi

Piszcie sobie co chcecie, ale według mnie ten koleś jest o wiele lepszy od tych ciot typu "niekryty krytyk" "adbuster" "kolorowy". Jest przynajmniej oryginalny. To prawda, ma specyficzne poczucie humoru, ale w porównaniu do innych internetowych blogów, które pragną być śmieszne na każdym kroku, to właśnie on mnie najbardziej bawi. Jak ogladalem niektore filmiki niekrytego albo adbustera, to aż mi się wstyd za nich robiło, kiedy rzucali jakimis sucharami i mysleli, ze to jest zabawne... a jeszcze bardziej wstyd kiedy to ludzie sie podniecali tymi żartami
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie