👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

cała ta hazarska szajka okupantów z pod znaku USA, powinna zostać oddana w objęcia "piaseckiego"

Bronisz Izrael bronisz go Jakob twe im ie?Poka napletek!Poka!!!!

No Janlewy... Wstawać i pisać, jak to Wy i reszta Waszego gimnazjum nie lubi Ż__ów.
Potem tylko płacz i zgrzytanie zębów, że antysemityzm nam wytykają... Ciekawe dlaczego?
P.S. Tak, 150 Szekli za post.
Pozdrawiam serdecznie.
Potem tylko płacz i zgrzytanie zębów, że antysemityzm nam wytykają... Ciekawe dlaczego?
P.S. Tak, 150 Szekli za post.
Pozdrawiam serdecznie.
Prawie nigdy nie jestem sercem z muzułmanami, a jednak czasem jestem.

I pomysleć ze u nas byłoby podobnie, bo pomysły stworzenia Judeo-Poloni były po I WŚ dość silne. cieszmy sie że na nas nie trafiło.
Swoja droga jak to jest, gdzie sa Ż__zi tam w wiekszości zdarzaja sie pogromy? Co z nimi jest nie tak!?
Swoja droga jak to jest, gdzie sa Ż__zi tam w wiekszości zdarzaja sie pogromy? Co z nimi jest nie tak!?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie