Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
Zdz🤬ko
Nocturno • 2011-06-22, 14:53
Ot Ci, kawał który sam wymyśliłem

Kobieta budzi się, czuje się okropnie ,wszystko ją boli. Patrzy.. nie leży u siebie lecz gdzieś indziej... Widzi obok siebie zmartwionego policjanta. Zapytuje więc go:
-G...gdzie ja jestem? Kim Pan jest?! Co ja tu robię?!
Policjant wyciąga rękę i uspokaja kobietę.
-Proszę..nie może się Pani przemęczać. Nazywam się Leszek Pies i jestem policjantem.. Jest Pani na posterunku rejonowej policji. Niestety, mam złe wieści.
Została Pani zgw🤬cona... Mężczyzna który Panią zaatakował nie użył
nawet gumki czy czegoś innego.. Także niestety jest podejrzenie o to
że jest Pani w ciąży...

Kobieta patrzy zdziwiona na policjanta i nagle ryknęła śmiechem aż poprzewracały się rzeczy na pobliskim stoliku...Śmiała się i śmiała, a jej śmiech wprawił policjanta w osłupienie..Gdy się uspokoiła policjant zapytał:
-N..nie rozumiem! Dopiero zgw🤬cono Panią i to brutalnie, jest Pani w ciąży z gw🤬cicielem..A Pani się śmieje?! Dlaczego?!
Kobieta przetarła łzy ze śmiechu i odpowiedziała:
-A nic nic..Po prostu mam HIV.

Zgłoś
dae07 2011-06-22, 15:15 20
wiesz co? nie wymyslaj moze juz nic... tak bedzie lepiej i dla Ciebie i dla nas...
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-22, 15:26 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mateusos 2011-06-22, 15:45 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-22, 16:10
@up
Bo masz HIV
Zgłoś
Pabloos 2011-06-22, 16:12 2
@mateusos

A mnie obchodzi wiedza lekarska w kawałach.

- Dlaczego lekarze mają białe fartuchy, a nie czarne?
- Na białym, krew wygląda cieplej i jakby radośniej.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-22, 16:15
nie no zajebisty
HI5 dla Ciebie
Zgłoś
Ravager 2011-06-22, 16:42 9
@Velture, tępy kiepie. Hiv przenosi się nie tylko przez krew, ale także przez inne wydzieliny, w tym śluz w pochwie i spermę. Nie musi być nigdzie krwi, żeby koleś był już "spalony". Zapamiętaj sobie na przyszłość, może Ci to wydłuży życie o kilkanaście do kilkudziesięciu lat.
Zgłoś
golip 2011-06-22, 16:44 1
Zgłoś
MyBijaCZ 2011-06-22, 17:56
"Zapytuje więc go" - pierw polszczyzna, potem mój rogi kochany przyjacielu kawały
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-22, 18:53
Ravager napisał/a:

@Velture, tępy kiepie. Hiv przenosi się nie tylko przez krew, ale także przez inne wydzieliny, w tym śluz w pochwie i spermę. Nie musi być nigdzie krwi, żeby koleś był już "spalony". Zapamiętaj sobie na przyszłość, może Ci to wydłuży życie o kilkanaście do kilkudziesięciu lat.

ups... za późno
Zgłoś
Muder 2011-06-22, 20:46 1
@Velture
Co do Twojego posta przypomniał mi się taki jeden post czy blog na temat tego Kameruńczyka Simona M., który podobno celowo zarażał polskie kobiety HIV-em. Podobno zaraził 15 kobiet. Ktoś wyliczył, że zarażenie takiej ilości kobiet jest możliwe tylko poprzez odbywanie około 5-6 stosunków dziennie (z różnymi kobietami) przez 5 lat.
Pytanie, czy Polki są takie łatwe, czy takie głupie, a może bardzo lubią anal?
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-22, 20:56 3
Zgłoś
Muder 2011-06-22, 20:59
@up
Ja tylko dodam, aby tępić debilizm nawet na sadolu. Stąd drugie piwo dla Velture
Zgłoś
tomsson 2011-06-22, 21:00 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem