Główna Poczekalnia (5) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SSS2SSS 2024-07-05, 7:37
smc napisał/a:

Casio GA-100 ma na nadgarstku. Najlepszy zegarek do trzech stówek. Używa go wojsko i siły specjalne. Jest niezniszczalny.

Chyba na ukrainie albo w jakimś kongo
Zgłoś
konto usunięte 2024-07-05, 8:53
smc napisał/a:

Casio GA-100 ma na nadgarstku. Najlepszy zegarek do trzech stówek. Używa go wojsko i siły specjalne. Jest niezniszczalny.

Ciężko go znaleźć poniżej 3 stówek.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-07-05, 11:09 1
Najpierw chcą równouprawnienia, a jak już je dostaną to im się nie podoba.
Jak z dziećmi
Zgłoś
wojtekpwse 2024-07-05, 11:32 1
Żukowskiej fejsa bym chętnie zobaczył w takiej akcji
Zgłoś
konto usunięte 2024-07-05, 14:13 1
Nie wiem co wy macie z tym że nie wolno zlać kobietę a co ona święta krowa? jak widzę supermena co daje się bić babie a jej nie odda to mnie skręca
Zgłoś
smc 2024-07-08, 19:11
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:

Chyba na ukrainie albo w jakimś kongo

A czego używają specjalsi w Twoim kraju? BOCTOK?
Zgłoś
SSS2SSS 2024-07-08, 19:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smc 2024-07-08, 20:35
Tak grzecznie zapytałem. Przepraszam, jeśli zachowałem się niewłaściwie. Podpowiem Tobie tak przy okazji, że:
Mudmana GW-9000 nie produkują od lat, GM-2100 nie jest używany nigdzie na swiecie, Luminox jeśli już, to na pewno nie XB, lecz NS, Amazfit to zegarek dla dzieci, Omega Seamaster kosztuje ponad 30.000zł i nikt poważny nie bierze takiego zegarka na robotę. W latach '70 NS dostawali na wyposażenie Submarinery, ale ze względu na koszty przeszli na DW-6600. Żaden z nich poza Omegą nie ma on antyrefleksu oraz ŻADEN Z NICH nie spełnia normy MIL.

To tyle, od teraz jesteś mądrzejszy.
Zgłoś
SSS2SSS 2024-07-08, 21:00
smc napisał/a:

Tak grzecznie zapytałem. Przepraszam, jeśli zachowałem się niewłaściwie. Podpowiem Tobie tak przy okazji, że:
Mudmana GW-9000 nie produkują od lat, GM-2100 nie jest używany nigdzie na swiecie, Luminox jeśli już, to na pewno nie XB, lecz NS, Amazfit to zegarek dla dzieci, Omega Seamaster kosztuje ponad 30.000zł i nikt poważny nie bierze takiego zegarka na robotę. W latach '70 NS dostawali na wyposażenie Submarinery, ale ze względu na koszty przeszli na DW-6600. Żaden z nich poza Omegą nie ma on antyrefleksu oraz ŻADEN Z NICH nie spełnia normy MIL.
To tyle, od teraz jesteś mądrzejszy.

Tak jest 4 lata w jw4724, byłem tu i tam widziałem co ludzie noszą i nawet co mają teraz i jak najbardziej każdy z nich ma certyfikacje, a co do antyrefleksu to czytanie ze zrozumieniem się kłania czyli domieszke w dla szkła np.trojchlorek tytanu, zaś dla tworzywa są to zazwyczaj polimery takie same jak na matrycach w aparatach, a to wszystko po to by w nocy na podczerwieni nie błyszczało.No i seria mudman czyli G9000 jest produkowana oraz Omege seamaster mozna dorwać za poniżej 8k którą sam mam oczywiście z papierami. Amazifit t-rex pro jest najlepszą opcją do ćwiczeń w terenie gdyż bateria trzyma dobre 10dni i mamy pełne pomiary razem z wysokością barometryczną
Zgłoś
smc 2024-07-08, 21:23
Mo zostało Suunto Ambit, kadra miała pierwsze Garminy Feniksy, jeszcze mono. Mało kto oddawał te zegarki, do dziś walają się po szufladach. No i także mam 300M, bez fal Sempre Fi!
Zgłoś
Rangraf 2024-07-09, 0:42
Seymouro1908 napisał/a:

Spokojnie od 1908 piję i się jeszcze nie zapiłem. Swoją drogą odpowiedni masz nick do pisania na temat zachlania się na śmierć

To Ty jesteś najstarszym pijącym na świecie. Miło poznać
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem