👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@bravoteampolska
Drzwi pracują przy napięciu 3V, a pobór prądu tego silniczka to z tego co pomierzyłem 30mA, w więc całkowita moc tego napędu to ok. 0,1W. Nie wiem jakie są straty na zespole prostowniczym (może jakiś elektryk się wypowie), ale jak przyjdzie zasilacz (ładowarka od maszynki do golenia 3.2V, 100mA) to całość nie powinna zeżreć więcej jak 3W.
Ogólnie to dzięki za Wasze komenty
Drzwi pracują przy napięciu 3V, a pobór prądu tego silniczka to z tego co pomierzyłem 30mA, w więc całkowita moc tego napędu to ok. 0,1W. Nie wiem jakie są straty na zespole prostowniczym (może jakiś elektryk się wypowie), ale jak przyjdzie zasilacz (ładowarka od maszynki do golenia 3.2V, 100mA) to całość nie powinna zeżreć więcej jak 3W.
Ogólnie to dzięki za Wasze komenty

To nie jest techno... To jest Trance Taki gatunek muzyczny XD Trafiles w moje gusta muzyczne Fantastyczna praca chlopie !

A ja się pytam gdzie byli rodzice! Nie no żartuję. Super pomysł. Inwencja ludzka nie zna granic. Wspaniały projekt. Pozdr

Dzięki za tuta, zawsze marzyłem o takich drzwiach w wersji full amelinium do mielenia ludzi

Pomysł i wykonanie rewelacja, aczkolwiek widzę mały problem...już nie por🤬asz przy zamkniętych drzwiach

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie