👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widziałem kiedyś taką w polsce na żywo jak byłem młody, dałem jej 2 zł. a potem do pani podeszło dwóch synów z którymi podzieliła się dniówką.

Wyśmiewanie się z nieszczęścia i cierpienia innych siedząc przed kompem w ciepłym domu + 12,5 do bycia zajebistym sadystą.
@ Anscenic skoro tak oburza Cię wyśmiewanie się z innych, to co robisz na tej stronie? Pomyliłeś z www.dobrysamarytanin.pl? Aż strach pomyśleć jak reagujesz na żarty o martwych płodach. Paszoł won!
@ grzesiekpl88 laczkiem go
@ grzesiekpl88 laczkiem go

Myślałem że ten ktoś idzie plecami skierowanymi do ziemi (sądząc po kolanach).
Gdy się zobaczy takie oto coś ależy zbutować takiego mutanta i zająć się dalej czynnością przedtem wykonywaną

Huher napisał/a:
O cygańscy naukowacy opantentowali nowy sposób żebrania? myślałem na początku, że to pies ale cygan i pies to prawie to samo.
Ja spróbuje na PANDE.
pan da piwo. pan da.
Nie świruj że pies i cygan to, to samo.
Psa trzymam w domu i jest okey a, cygana to bym nawet kupą na patyku nie ruszył.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie