👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick napisał/a:
Zaraz, zaraz... W dobie gdzie za zegarki robią smartfony obrazek z pieprzącą się parą ktoś uznaje za rarytas?
już ci spieszę z odpowiedzią -->pojeby tak xD
Przecież on ma zupełnie inny, nawet na zdjęciu widać, że rama czy tam pierścień jest złoty a nie srebrny.
ale polaczki maja bol dupy jak zawsze
chlop wydal wiecej siana na zegarek niz wy w calym swoim marnym zyciu zarobicie
ale polaczki pisiorki musza psioczyc na tych ktorym w zyciu sie udalo ... ale powiem wam ze my ludzie sukcesu sramy na was plebsie!

Niektórzy tutaj albo udają, że życia nie znają albo faktycznie tak jest. Pisanie typu „jak można to nosić” „nie da się czegoś takiego nosić obrzydliwe”. Dla takich osób nie jest ważne czy ten zegarek jest fajny, funkcjonalny o! Innowacyjny w swojej technologii, tylko to działa na zasadzie „mam coś czego inni nie maja”. W dzisiejszych czasach przynajmniej według mnie system dowartościowywania siebie jest dla wielu ludzi priorytetem, i nie, nie pisze tego bez żadnego zaplecza wiedzy, mam kumpla, który kiedyś był normalnym pracownikiem potem jego ojcu firma wystrzeliła w górę i prosperują teraz można powiedzieć lepiej niż zajebiscie. I w tym przypadku zadziała ta zasada, z chłopa co mówił telefon to telefon auto to auto, to zaczal brać jakieś badziewia, które niby i ch*owo sie prezentują ale są drogie i nikt ich nie ma. Tak działa mentalność niektórych ludzi jak coś im w życiu wyjdzie i zarobią trochę grosza. I liczę tutaj ja jakaś konstruktywną rozmowę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie