Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:16
konto usunięte 2012-06-07, 13:13 15
@bravoteampolska

Czerwona linia to oś symetrii motocykla. Niebieska to oś przyczepności. Żółte koło, to mniej więcej środek ciężkości. Cała sztuka polega na tym, żeby przesunąć środek ciężkości poniżej tej niebieskiej linii lub na nią. Wtedy zgodnie z prawami fizyki, układ sił działający na motocykl, takich jak grawitacja i siła odśrodkowa o której wspomniałeś, będzie generował przyczepność. Natomiast jeśli środek ciężkości znajdzie się powyżej tej linii, to mamy problem, bo motocykl momentalnie straci przyczepność.

Dlatego też kierowcy sportowi składają się do zakrętu w taki a nie inny sposób, to znaczy schodzą na kolano.
Zgłoś
dominus1996 2012-06-07, 13:15 5
Tylko nie powtarzać tego na skuterkach, bo będzie hard.
Zgłoś
TheColt 2012-06-07, 13:35
@up niechcący ci to piwo postawiłem
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-07, 13:40
TheColt napisał/a:

@up niechcący ci to piwo postawiłem

Chciałeś sprawdzić jego profil, a;le nie trafiłeś?
Zgłoś
jankol 2012-06-07, 15:34
Fake! Jechał ze 2 km/h! Zobaczcie jak sie koła wolno obracają. Pewnie jest na linkach przyczepiony!
Zgłoś
d1abol 2012-06-07, 16:41 5
Patrzec 1:11... lokiec przy tym wypada slabo

Zgłoś
konto usunięte 2012-06-07, 17:51
no to teraz niech to zrobi na naszych drogach w najlepszym przypadku najedzie na rozgniecioną puszkę po piwie o piasku nie wspomnę..
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-07, 22:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
toyo 2012-06-09, 15:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TheColt 2012-06-15, 11:56
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-15, 12:55
TheColt napisał/a:

Albo ja po prostu głupi jestem

A jaki masz kolor włosów?
Zgłoś
TheColt 2012-06-15, 13:15
Myślisz ze dlatego? Wydawało mi sie że tylko na kobiety ma to wpływ?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem