podpis użytkownika
Zawsze stoi.Przej🤬a sprawa
Wiecie jak to jest? Chcesz wiecej i więcej pokonujesz sam siebie pobijasz kolejny rekord a później przychodzi to. Dwa zabiegi serca miałem w tym roku i powiem tyle wszytko jest dla ludzi ale sport trzeba uprawiać z głową. Ja wróciłem ale ty możesz już nie. Sterydy to najwiekszy smiec ktorybdodatkowo zabija.
Kazdy dobry paker wie, ze jak sie bierze koks to trzeba pakowac cialo rownomiernie, a nie tylko klata/lapa. Tez ziomek przypakowal serce, ale zapomnial o przypakowaniu zyl zeby wytrzymaly to nap🤬lanie.
Wiecie jak to jest? Chcesz wiecej i więcej pokonujesz sam siebie pobijasz kolejny rekord a później przychodzi to. Dwa zabiegi serca miałem w tym roku i powiem tyle wszytko jest dla ludzi ale sport trzeba uprawiać z głową. Ja wróciłem ale ty możesz już nie. Sterydy to najwiekszy smiec ktorybdodatkowo zabija.
Które sterydy ?
P🤬lisz, że bułki wolisz. Wszystko z umiarem i głową nie jest szkodliwe. A jak masz wady serca to nawet biegnąc po mleko do biedronki możesz się przekręcić.
k🤬a, moj najwiekszy lek, skonczyc w taki sposob
najgorsze ze typ wiedzial ze cos jest nie tak, ciekawe co czul, co mu bylo, i czy znajac taki objaw mogl by wezwac pogotowie w czas. Zyjesz zyjesz i jeb ... bez sensu..
hehehe, gówno czuł, słabo mu było, ból w mostku, ucisk w okolicy łokcia, poty, lęk

Dodam, że piwko za muzykę. Klimatyczny podkład pod zejście śmiertelne. Taką muzkę chciałbym słyszeć podczas zgonu.
Acha i jeszcze jedno, sygnały przepowiadające zawał pojawiają się lata przed incydentem, należą do nich:
- mrowienie w dłoniach,
- zadyszka,
- zawroty głowy,
- suchość w ustach,
- ból brzucha,
- pieczenie przełyku (tzw zgaga), zlokalizowane w okolicach mostka
- poczucie lęku przed śmiercią
- uczucie odrealnienia
Jak niechcesz mieć zawału przed 50tym rokiem życia:
- regularna aktywność fizyczna - nie wysiłek, tylko aktywność: rower, spacery, pływanie,
- dużo czasu na świeżym powietrzu
- mało tłuszczów roślinnych, w szczególności utwardzony - margaryna to największe zło
- dużo naturalnego tłuszczu zwierzęcego
- systematyczne picie alkoholu

- dużo warzyw,
- dużo r🤬ania - to jest aktywność lepsza niż pedalska siłownia, jak por🤬asz żonę, curkę, ciocię przez 10 minut intensywnie to się tak spocisz jak nigdy przy wyciskaniu 100 na klatę.
- mało stresu
- łagodna stolec
- dużo pieniędzy na koncie
- wyj🤬e jajca
podpis użytkownika
Dupa apudk🤬a, moj najwiekszy lek, skonczyc w taki sposob
najgorsze ze typ wiedzial ze cos jest nie tak, ciekawe co czul, co mu bylo, i czy znajac taki objaw mogl by wezwac pogotowie w czas. Zyjesz zyjesz i jeb ... bez sensu..
Jeśli często rozmyślasz na podobne tematy, czujesz często lęk przed śmiercią, masz koszmary albo spada ci samoocena to pora wdrożyć witaminę D lub efektin 75
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkak🤬a, moj najwiekszy lek, skonczyc w taki sposob
Mam tyle lat co on. Chociaż nie chodzę na siłkę to i tak deko mnie ten film zestresowal.
Chyba lepiej w taki sposób (w kilka minut) niż umierać na raka (miesiącami) po seriach chemioterapii/radioterapii, srając pod siebie na oczach bliskich.
odejść w wieku 33 lat, nie dziękuję
wolałbym 70, mając satysfakcję z życia, choćbym mial trzy lata ostatnie srać pod siebie
to na c🤬j bierzesz towar, zeby polechtac wlasne ego bo wyciskasz wiecej? jesli z tego nie zyjesz to jestes debilem.
Jak niechcesz mieć zawału przed 50tym rokiem życia:
- regularna aktywność fizyczna - nie wysiłek, tylko aktywność: rower, spacery, pływanie,
- dużo czasu na świeżym powietrzu
- mało tłuszczów roślinnych, w szczególności utwardzony - margaryna to największe zło
- dużo naturalnego tłuszczu zwierzęcego
- systematyczne picie alkoholu w dużych ilościach
- dużo warzyw,
- dużo r🤬ania - to jest aktywność lepsza niż pedalska siłownia, jak por🤬asz żonę, curkę, ciocię przez 10 minut intensywnie to się tak spocisz jak nigdy przy wyciskaniu 100 na klatę.
- mało stresu
- łagodna stolec
- dużo pieniędzy na koncie
- wyj🤬e jajca
chyba ten Hindus sprzedał ci te rady, curko
podpis użytkownika
czarna fortunaAle wtedy masz jeszcze czas skasować zawartość dysków i wyczyścić telefon, żeby wstydu rodzinie nie przynieść jak zajrzą po śmierci
Dlatego lepiej kasować od razu
Ale wtedy masz jeszcze czas skasować zawartość dysków i wyczyścić telefon, żeby wstydu rodzinie nie przynieść jak zajrzą po śmierci
Dlatego lepiej kasować od razu