📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:16
🔥
Inżynier wyskoczył z bejsbolem do Polaka
- teraz popularne

Jakiś specjalista może napisać co się czuję w takim momencie jak koleś z nagrania?
Wiecie jak to jest? Chcesz wiecej i więcej pokonujesz sam siebie pobijasz kolejny rekord a później przychodzi to. Dwa zabiegi serca miałem w tym roku i powiem tyle wszytko jest dla ludzi ale sport trzeba uprawiać z głową. Ja wróciłem ale ty możesz już nie. Sterydy to najwiekszy smiec ktorybdodatkowo zabija.
~Angel napisał/a:
Chyba lepiej w taki sposób (w kilka minut) niż umierać na raka (miesiącami) po seriach chemioterapii/radioterapii, srając pod siebie na oczach bliskich.
odejść w wieku 33 lat, nie dziękuję
wolałbym 70, mając satysfakcję z życia, choćbym mial trzy lata ostatnie srać pod siebie
Zenonn napisał/a:
Ale wtedy masz jeszcze czas skasować zawartość dysków i wyczyścić telefon, żeby wstydu rodzinie nie przynieść jak zajrzą po śmierci
Dlatego lepiej kasować od razu
Zenonn napisał/a:
Ale wtedy masz jeszcze czas skasować zawartość dysków i wyczyścić telefon, żeby wstydu rodzinie nie przynieść jak zajrzą po śmierci
Dlatego lepiej kasować od razu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie