👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Markery mają po 2-4J, a od ASG 1-2J. Tyle, że rozmiar pocisku jest inny. Z doświadczenia wiem, że czasem trzeba kulki wyciskać z miejsc gdzie trafiły, bo lubią się wbijać ;/
Pomyliłeś chyba marker z wiatrówką, która ma 17J.
Pomyliłeś chyba marker z wiatrówką, która ma 17J.
Cytat:
Kochana dziewczyna?
No ja tam bym ją mimo wszystko pokochał.. Najchętniej w usta

Black Snake, standard w painballu to kulka 3,5g i prędkość poczatkowa standardowo 250fps.
E=mv^2/2 E=(0,0035*75^2)/2=9,8J
A to prędkośc dla podstawowego markera
Tuning etc... Uwzgledniłeś to?
E=mv^2/2 E=(0,0035*75^2)/2=9,8J
A to prędkośc dla podstawowego markera

Albo dużo się na słyszałeś o Paitballu, albo bawisz się w tę grę jako "jestem szpaner". Znam takich z ASG. Ja mam b. dobrą replikę, która na allegro i innych serwisach jest sprzedawana po 1000-1800zł, prędkość to 420FPS. Mogę jeszcze trochę potuningować, ale nie chcę komuś krzywdy zrobić. Na strzelanki i zloty przychodzą tacy jak ty i mówią, że broń mają za 300zł, ale za taką cenę mają 500-600fps. Na paintballu się nie znam za bardzo, ale jeśli wiatrówki mają po 17j, to marker nigdy nie będzie miał takiej mocy i pewnie też zaliczasz się do grupy tych ludzi z ASG.

Black Snake napisał/a:
Albo dużo się na słyszałeś o Paitballu, albo bawisz się w tę grę jako "jestem szpaner". Znam takich z ASG. Ja mam b. dobrą replikę, która na allegro i innych serwisach jest sprzedawana po 1000-1800zł, prędkość to 420FPS. Mogę jeszcze trochę potuningować, ale nie chcę komuś krzywdy zrobić. Na strzelanki i zloty przychodzą tacy jak ty i mówią, że broń mają za 300zł, ale za taką cenę mają 500-600fps. Na paintballu się nie znam za bardzo, ale jeśli wiatrówki mają po 17j, to marker nigdy nie będzie miał takiej mocy i pewnie też zaliczasz się do grupy tych ludzi z ASG.
Bardzo ładnie mnie przedstawiłes

Koniec tego tematu chyba, poucz sie fizyki i matematyki to pogadamy

BTW zeby zwiekszyc predkosc 2x energia musi wzrosnac 4x

Black Snake napisał/a:
w podstawówce nie ma fizyki.
Za moich czasów była.

Cthulhu napisał/a:
Linekk, za moich też![]()
O jejku jejku jak miło.

erniii napisał/a:
i za moich!
Uuu, jeszcze troszkę i będzie gang-bang.

Linekk... nie zdradzaj mnie... Bo dam nasze wspólne zdjęcia na harda.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie