👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Trzeba myć blat, to się rączka nie pobrudzi. Poza tym to Azjatka, pewnie miała nasrane na biurku, stąd brązowy znaczek...

jak zobaczyłem to zdjęcie to nawet te kułeczka nie pomogły ale dobrze, że @chopin666 poprawił

Przecież to zwykły ganglion (torbiel galaretowata)...
...
Teraz większość z was otworzyła google?
...
Teraz większość z was otworzyła google?
Jesteś zazdrosna? - Nie
Jesteś zazdrosna? - Nie
Jesteś zazdrosna?
- PowiedziałEm ci już, że NIE!
Jesteś zazdrosna? - Nie
Jesteś zazdrosna?
- PowiedziałEm ci już, że NIE!

Wersja anglojęzyczna, publikowana we wrześniu ubiegłego roku (link). Dubel, nie dubel?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie