Mag próbował go zatrzymać. Ale za słabe czary...
O putlerze mówisz? Nazywać krążenie po obszarze Mockba - wałdaj - piter- soczi pociągami podróżowaniem po świecie to lekka przesada ale niech ci będzie.
A ty się dajesz robić w balona jak dziecko. Prawdę gość napisał. Pewnie głęboko ufasz że te wszystkie pieniądze z pakietów pomocowych trafiają na zbrojenie ukruf
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Teorie spiskowe C🤬j, ze były zdjęcia jak się produkuje, c🤬j że jego przemówienia w tle mają zawsze puste lokalizacje bez ludzi, c🤬j że nawet ludzie doszukali się artefaktów... Zadziwia mnie jak to łatwo w ciągu 50 lat udało się zaprogramować ludzi, żeby tak bezrefleksyjnie wierzyli we wszystko co widzą w telewizorach, żeby ufali rządom i wielkim korporacjom. Tak, debile, a może właśnie religijni fanatycy otaczający kultem telewizyjnych ekspertów?
btw. przekażcie temu pop🤬leńcowi, że pomylił kierunki - kontrofensywa miała iść na wschód, a tymczasem rakiety lecą na Lwów...
Zadziwia mnie, jak łatwo dało się zaprogramować ludzi, żeby tak bezrefleksyjnie wierzyli we wszystko co widzą w "niezależnych" i "alternatywnych" mediach, żeby automatycznie odrzucali wszystko co mainstreamowe, ale ślepo ufali podejrzanym źródłom, których nie da się w żaden sposób zweryfikować.
Nawet jak 1% dociera tam gdzie trzeba to warto, to widać na froncie. a jak w twojej tv powiedzieli, że 3 dzień "operacji specjalnej" dobiega końca i za chwilę będziecie pod polską granicą, a potem na Berlin, to sobie w te urojenia wierz , ale takie choroby leczy się farmakologicznie xd
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.K🤬a sobie po świecie podróżuje, przesiaduje w hotelikach, pije szampana i nap🤬la przemowy, a potem wraca do kraju i w swojej narodowej telewizji p🤬li o poświęceniu...
K🤬a sobie po świecie podróżuje, przesiaduje w hotelikach, pije szampana i nap🤬la przemowy, a potem wraca do kraju i w swojej narodowej telewizji p🤬li o poświęceniu...
Teorie spiskowe C🤬j, ze były zdjęcia jak się produkuje, c🤬j że jego przemówienia w tle mają zawsze puste lokalizacje bez ludzi, c🤬j że nawet ludzie doszukali się artefaktów... Zadziwia mnie jak to łatwo w ciągu 50 lat udało się zaprogramować ludzi, żeby tak bezrefleksyjnie wierzyli we wszystko co widzą w telewizorach, żeby ufali rządom i wielkim korporacjom. Tak, debile, a może właśnie religijni fanatycy otaczający kultem telewizyjnych ekspertów?
btw. przekażcie temu pop🤬leńcowi, że pomylił kierunki - kontrofensywa miała iść na wschód, a tymczasem rakiety lecą na Lwów...
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Zostań Zełeńskim cwaniaczku ze wsi zabitej dechami
niewiele zrozumiałem co napisałeś, te wasze translate coraz słabiej działa
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.K🤬a sobie po świecie podróżuje, przesiaduje w hotelikach, pije szampana i nap🤬la przemowy, a potem wraca do kraju i w swojej narodowej telewizji p🤬li o poświęceniu...