Czy da się zjeść ogromną paczkę żelek? Jakie są tego konsekwencje? Na te pytania odpowie nam dzisiaj ten pan:
najpiękniejsza akcja od 11.15... w sumie 13.00 też piękne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-27, 20:54
Przecież wiadomo, że te bezcukrowe świństwa działają przeczyszczająco. Jak chcecie gimbusy uniknąć szkoły, to polecam kupić 2 paczki gum owocowych bez cukru i cierpliwie przeżuć. Gwarantuję sranie na ładnych parę godzin.
Mógł zapić chloranem 5 Potasu było by ciekawie
konto usunięte
2014-01-27, 21:15
Widzialem gdzies te zelki na sprzedaz bodajze na ebayu. Wszystkie opinie byly jednoznaczne - Sraka murowana.
konto usunięte
2014-01-27, 21:32
fajnego ma pajączka w lazience
Moonlord napisał/a:
Ciekawe jak nasz pan bohater poradził sobie z tym ?!
Obrazek
Z braku laku zawsze można użyć rolkę....no co wy, nigdy nie próbowaliście?....jestem dziwny...
konto usunięte
2014-01-27, 23:00
Let it rain
Ciekawi mnie dlaczego on trzyma terrarium z pająkiem w kiblu
@ddobry10 a ja właśnie je jadłem i jakoś mnie zniechęcił, no popatrz
konto usunięte
2014-01-28, 22:45
Jak w temacie, nasz bohater od żelków Haribo wcina 36 surowych jajek ze skorupkami.
shap
2014-01-28, 22:52
będzie boleć przy sraniu
wysra po tym całe jelito ;d
p.s: mógłby tak żywe kurczaczki zjeść

ogólnie coś zywego
chciałbym zobaczyć filmik ze sraniem po tych jajach
Mi to babcia zawsze mówiła, że jak zjem przypadkowo kawałek skorupki to dostane zapalenia wyrostka. Kolo ma prze je ba ne!