👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakieś biedne, wesołe dzieci sklejają sobie modelki samolocików, a ktoś z nich jaja se robi

Przychodzi Macierewicz do lekarza, a lekarz: "No nareszcie"

będziecie się spierać dalej? bo nie wiem czy po popcorn sobie skoczyć

z dedykacja dla szanownego matolstwa gazetowo t-v-nowskiemu:
http://www.npw.gov.pl/files/0/49098/swiadek1.pdf
http://www.npw.gov.pl/files/0/49098/swiadek1.pdf
Lepiej się przyznajcie ile wam płaci PO a ile PIS za propagowanie tych dwóch partii i oczernianie konkurencji, bo z dyskusją prowadzącą do ładu w kraju nie ma to nic wspólnego, a jedyne do walenia gruchy do Kaczyńskiego i Tuska.

Binieda to żaden ekspert. Po prostu znaleźli jelenia, który gada co mu każą. Facet nie potrafił zinterpretować zapisu z czarnej skrzynki gdzie wysokość była zapisywana co sekundę - na wykresie wysokości w funkcji czasu wyglądało to jak schodki. Obliczał przyspieszenia właśnie w czasie tych skokowych zmian wysokości i mu wychodziły wartości z kosmosu (rzędu kilkudziesięciu g). Inżynier, który nie wie co to interpolacja liniowa nie zasługuje na swój tytuł a tym bardziej na tytuł dr.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie