👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"Dałeś najgłupszy podpis na świecie...
zesrani ciekaw jestem jak ty byś zareagował? stres, jesteś na misji ryzykując własne życie tylko dlatego ze jakiś frajer który rządzi twoim państwem cie tam wysłał " w imię pokoju"....
pomyśl 2 razy zanim napisze "zesrani" bo chłopczyku nie masz pojęcia jak wygląda życie na misji, w ogóle nie masz pojęcia jak wygląda życie żołnierza pozdro w tym temacie.."
a Ty oczywiscie masz ? po pierwsze to nikt ich tam nie wysyła, to sa ochotnicy (czyt. przegrani, skonczeni w zyciu, nic innego nie maja) a po drugie to wez wcisnij ESC wyłacz call of duty i idz spać "żolnierzu"
zesrani ciekaw jestem jak ty byś zareagował? stres, jesteś na misji ryzykując własne życie tylko dlatego ze jakiś frajer który rządzi twoim państwem cie tam wysłał " w imię pokoju"....
pomyśl 2 razy zanim napisze "zesrani" bo chłopczyku nie masz pojęcia jak wygląda życie na misji, w ogóle nie masz pojęcia jak wygląda życie żołnierza pozdro w tym temacie.."
a Ty oczywiscie masz ? po pierwsze to nikt ich tam nie wysyła, to sa ochotnicy (czyt. przegrani, skonczeni w zyciu, nic innego nie maja) a po drugie to wez wcisnij ESC wyłacz call of duty i idz spać "żolnierzu"
w sumie szkoda że nie prawdziwy granat
było by nowe mięsko na harda

Ale koleś może mieć w nicku rocznik 92 co nie musi znaczyć że właśnie jest z tego roku ... Może to być rok urodzenia kurna córki itd !
czy napisalem ze jestem zolnierzem nie;) ale wiekszosc moich znajomych to zawodowi zreszta sam ide po szkole do woja btw siedze tym temacie od dziecka. A do tych co pisza ze sa tam z wlasnej woli to odpowiem. Nie nie sa
W amerykanskich silach zbrojnych nie zglaszaja sie ochotnicy sa wysylani przez kraj a nie tak jak u nas... gdybys byl w tym temacie bys sie orientowal. fakt faktem to jest ich zawod;) zgodze sie;) ale jestem ciekaw czy bylo by Ci do smiechu na ich miejscu:P a koledze z rocznika poboru 2000/2001 moge powiedziec tyle ze fala byla i dalej jest mimo ze nie ma obowiazkowej sluzby;)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie