Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Zestaw surwiwalowy
konto usunięte • 2012-10-22, 12:23
Za dwa miechy koniec świata. Nie wiem jak wy, ale ja już się powoli szykuję .
Zamówiłem, więc wszystkie piwa jakie od was dostałem , bo niedługo sadistica też nie bedzie i piździec.

Ps. Oczywiście, że materiał własny
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-10-22, 15:39
Złoty Denar... z Namysłowa. Zamiast Książa było wybrać Zamkowe i wyszłoby na to że Browar Namysłów od kołyski aż po grób
Zgłoś
Black Snake 2012-10-22, 15:44 3
Założę się, że 90% krytykujących te piwa sama pije szczyny takie jak komercyjne gówna typu lech.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-22, 15:54 1
Odwalcie się od chłopa, pije to co lubi, lub na co go stać. Większość teraz pewnie chciałaby mieć tak dobrze wyposażoną piwnicę.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-22, 16:11
Jak możesz bluźnić i nazywać "Książ" piwem ? Prawdziwe piwo to Łomża, Koźlak , Perła , Ciechan i inne regionalne .
Zgłoś
Black Snake 2012-10-22, 16:15 1
ZiomZaZiomem, które mi szczerze mówiąc nie smakują Może za młody jeszcze jestem czy coś, ale wolę Harnasia, Tyskie i ewentualnie Tatrę.
Zgłoś
HEILicopter 2012-10-22, 16:22
konował napisał/a:

Siki weroniki, nie ma to jak strong.

Pij stronga, ssij, obciagaj

Cytat:

Jak możesz bluźnić i nazywać "Książ" piwem ? Prawdziwe piwo to Łomża, Koźlak , Perła , Ciechan i inne regionalne .

Perla jest tak regionalna jak Budlight...
Co nie zmienia faktu, ze niepasteryzowana Perla jest najlepszym piwem w Polsce wedlug mnie. Nigdy sie nie nudzi
Dobre sa takze browary z Czarnkowa. Piekna sprawa te Noteckie
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-22, 16:24 1
Złoty denar mocny jeszcze jest ok i za jedyna 2,0zł, a książ to szczyn i na dodatek drozszy
Zgłoś
KULET 2012-10-22, 16:28
Nie ma czym się chwalić. To na alkoholizm zakrawa, a to choroba. Lecz się chłopie. Bo końca świata teraz nie będzie, a Ty masz problem alkoholowy.
Zgłoś
Mateusz_stg 2012-10-22, 16:33
Ksiąz i tatra to nie pwiwo to są szczyny szczególnie ksiąz wiec nie masz sie czym chwalic
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-22, 16:42
@łódźpodwodna
Cytat:

Tak więc mamy przykład na autorze jak psychologicznie skutkuje - wmawianie ,że w określonym dniu jest rzekomy koniec świata. Przykre i głupie ,chyba ,że dostałeś za darmo ...

To jest za głupie na trolling. Nie jesteś zbyt inteligentny co?
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-22, 16:45 4
Ta sama piwnica przed posprzątaniem do fotki

Zgłoś
konto usunięte 2012-10-22, 17:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mateusz_stg 2012-10-22, 17:24
Chyba ci sie pomylił książ z piwem ksiązeczym, ksiaz to typowe piwo dla zula tanie i ma mało piwa w piwie
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-22, 17:45
daj jeszcze film z tym tirem tyskiego co sie rozbil, chyba ze specjalnie nie wrzucasz...
Zgłoś
smyndryl 2012-10-22, 17:49
Zgrzewka piwka z stół z logiem Piasta w tle;)

A wy krytycy wrzućcie wasze fotki z taką ilością Lechów Perełek Tatr czy Sarmackich zamiast prostacko hejtować.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem